marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney, intr-un rol top secret: actorul este dorit pentru un film misterios, asemanat cu Intalnire de Gradul 3

George Clooney este dorit pentru un rol misterios intr-un blockbuster creat in mare secret de scenaristul Damon Lindelof, creatorul lui Lost si regizorul Brad Bird cel care a facut Mission: Impossible - Ghost Protocol, scrie Variety.

George Clooney, intr-un rol top secret: actorul este dorit pentru un film misterios, asemanat cu Intalnire de Gradul 3


Proiectul, al carui titlu provizoriu este 1952 – anterior fusese numit Tesla – este scris de catre Damon Lindelof (Lost, Prometheus), iar la carma filmarilor a fost numit Brad Bird (Mission: Impossible – Ghost Protocol). George Clooney este dorit de cei doi cineasti in filmul despre care revista Vulture a dezvaluit ca ar putea semana ca atmosfera cu Close Encounters of the Third Kind al lui Steven Spielberg.


Disney, studiourile care finanteaza proiectul 1952 nu au dat inca unde verde productiei in timp ce George Clooney se afla inca in negocieri pentru acest rol. Damon Lindelof este cunoscut pentru scenariile de la "Lost," "Prometheus" si "Star Trek Into Darkness" asa ca fanii  se asteapta de la 1952  la un soi de conspiratie guvernamentala despre existenta extraterestrilor. Cert este ca pelicula este tinuta in foarte mare secret.


Pentru moment actorul in varsta de de 51 de ani strange o distributie de vis pentru noua sa drama, The Monuments Men, pe care o va regiza. Jean Dujardin (The Artist), Daniel Craig (Skyfall), Cate Blanchett (The Aviator), Bill Murray ( Hyde Park on Hudson) sau John Goodman (Argo) sunt doar cateva dintre numele mari care vor juca in The Monuments Man.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies