marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney le-a ascuns copiilor săi că l-a jucat pe Batman

În timp ce copiii lui George și Amal Clooney știu foarte bine cu ce se ocupă mama lor, ei habar n-au de cariera tatălui lor.

George Clooney le-a ascuns copiilor săi că l-a jucat pe Batman
Pare ireal că gemenii lui George Clooney, unul dintre cei mai notorii actori de la Hollywood, nu au nicio idee despre cât de faimos e el sau din ce își câștigă banii. Și asta pentru că marele actor își ține copiii departe de lumina reflectoarelor și nu vrea ca aceștia să fie prinși în dinamica (adesea toxică) a industriei cinematografice, după cum a explicat într-un interviu recent în care a explicat și că ei nu știu că „el este Batman”.
 
Actorul în vârstă de 63 de ani a declarat că, deși gemenii Ella și Alexander, acum în vârstă de 7 ani, știu ce profesie are mama lor, nu au văzut încă niciunul dintre filmele sale și a refuzat să explice ceva despre celebritatea sa la Hollywood, atunci când a fost întrebat. „Ei știu ce este un avocat. Dar, în ceea ce mă privește, nu vreau ca ei să-mi vadă munca”, a spus el pentru E! News. „Într-o zi, când am venit acasă de la școală, au întrebat: «Ce înseamnă 'faimos'?» Noi am evitat să le explicăm”, a declarat actorul din „Passage to Paradise”.


 

 
Amal Clooney, care s-a căsătorit cu fostul star din „ER” în 2014, este avocat specializat în drepturile omului de peste 20 de ani. Ea a precizat că copiii par să fie conștienți de faptul că tatăl lor este actor, iar apoi par să fie „intrigați” de conceptul acestei cariere. „Ei știu că este actor. Cred că știu. Dar tocmai asta îi intrigă.”


 
George a dezvăluit, de asemenea, că fiul său s-a costumat recent pentru a fi Batman pentru o zi. „Fiul meu s-a deghizat în Batman nu cu mult timp în urmă. Și a spus: „Eu sunt Batman”. În glumă, i-am spus că eu sunt Batman. El a spus 'Nu, nu ești.' Și i-am spus, 'Nu, nu sunt. Habar nu ai câtă dreptate ai”. Asta chiar dacă el l-a interpretat pe Bruce Wayne/Batman în filmul „Batman și Robin” din 1997, în care a jucat alături de Chris O'Donnell, Arnold Schwarzenegger și Uma Thurman.



 

 
Clooney, care s-a reunit cu Brad Pitt pentru a juca în filmul „Wolfs”, a mai precizat că el și soția sa sunt „norocoși” că pot lucra de la distanță cât mai mult posibil pentru a menține o viață de familie. „Amândoi lucrăm de acasă cât mai mult posibil și încercăm să nu petrecem prea mult timp despărțiți atunci când călătorim, așa că practic megem unul după celălalt în jurul globului. Suntem norocoși.”
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies