marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Forest Whitaker și-a scos fiicele la o serată umanitară 

Actorul ne-a ofert acest tablou de familie la câteva luni după moartea fostei soții a lui Whitaker, mama celor două tinere, Sonnet și True.

Forest Whitaker și-a scos fiicele la o serată umanitară
La cea mai recentă ieșire în public Forest Whitaker a fost văzut flancat de două tinere. Anume Sonnet (27 de ani) și True (26 de ani), fiicele născute în timpul mariajului său cu regretata Keisha Nash. Tată și fiice au fost prezenți la Gala The Whitaker Peace & Development Initiative's Faces of Hope la Gotham Hall din New York City. Gala, organizată în paralel cu Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a celebrat artizanii păcii și liderii dedicați transformării comunităților afectate de conflicte. Evenimentul a prezentat povești inspiraționale de reziliență și a evidențiat impactul WPDI în Africa, America de Nord și Europa.
 
Starul în vârstă de 63 de ani s-a asortat cu True, amândoi purtând ținute negre elegante: el un smoking cu papion, iar fiica sa o rochie de mătase cu corset din dantelă, poșetă neagră și sandale cu toc. Cât despre Sonnet, ea a optat pentru un look mai suav într-o rochie roz cu aplicații paietate argintii și mâneci cu pene.


 
Forest Whitaker a pozat mândru alături de cele două fiice ale sale, Sonnet moștenindu-i cel mai pregnant trăsăturile. Apariția celor trei la eveniment a avut loc la câteva luni după înmormântarea lui Nash, în ianuarie. 
 
Whitaker și Nash s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului „Blown Away” din 1994, după ce ea a fost aleasă să joace rolul iubitei personajului lui. Actorul a cerut-o în căsătorie în anul următor, iar cuplul s-a căsătorit în 1996 în Montego Bay, Jamaica. Cei doi au divorțat în cele din urmă în 2018, după 22 de ani de căsnicie, Forest Whitaker invocând diferențe ireconciliabile la acel moment. Decesul Keishei s-a datorat unei ciroze hepatice pe fond de alcoholism.
 
Forest Whitaker mai are un fiu, pe nume Ocean (34 de ani), dintr-o relație precedent, ca și Keisha, care atunci când s-au cunoscut avea deja o fiică, pe Autumn (33 de ani).
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies