marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney, cel mai iubit barbat de la Hollywood, pe coperta revistei Esquire: starul a dezvaluit de ce s-a certat cu Russell Crowe si de ce nu este apropiat de Leonardo DiCaprio

George Clooney este unul dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood. In noul numar al revistei Esquire, Clooney a vorbit despre film, politica dar si colegii sai de breasla.

George Clooney, cel mai iubit barbat de la Hollywood, pe coperta revistei Esquire: starul a dezvaluit de ce s-a certat cu Russell Crowe si de ce nu este apropiat de Leonardo DiCaprio

Actorul in varsta de 52 de ani va aparea pe coperta editiei din luna decembrie a revistei Esquire si a vorbit in paginile publicatiei despre colegii sai de top, printre care Pitt, Leonardo DiCaprio si Russell Crowe, cu toate ca nu se intelege bine chiar cu toti. De fapt, a intrat in conflict cu Crowe dupa ce acesta l-a numit pe starul noii pelicule „Gravity”, „uzat”.

 

„Adevarul este ca Russell Crowe mi-a trimis un volum de poezii prin care se scuza ca m-a facut cu ou si cu otet. A inceput o cearta cu mine fara motiv, spunand ca eu, Harrison Ford si Robert De Niro suntem expirati. I-am raspuns spunandu-i ca poate are dreptate si ca ma bucur ca a spus asta, deoarece eu, Bob si Harrison chiar ne gandeam sa infintam o trupa. Atunci s-a infuriat de-a dreptul zicand ca ravnesc sa devin un fel de Frank Sinatra. Dupa incident, i-am trimis un bilet in care i-am spus ca singurii tipi care castiga atunci cand doi actori faimosi se cearta sunt cei de la People Magazine.” Clooney a adaugat ca Russell a vrut sa se scuze zicand ca totul a fost interpretat gresit, dar el a ramas nemiscat de aceasta declaratie a lui.

 

 


Cat despre relatia cu DiCapriu, a marturisit ca s-au cunoscut in Cabo unde amandoi detin resedinte si ca au jucat baschet impreuna, trecand de la un joc serios la unul copilaresc in care amandoi incearca sa demonstreze ca este mai bun ca celalalt. Competitia lor prieteneasca este una totusi solida, amandoi fiind buni jucatori de baschet. "Nu cred ca Leonardo DiCaprio are oamenii potriviti in jurul sau" a spus Clooney in Esquire.

Intr-un moment de maxima sinceritate, Clooney a adaugat ca persoana pe care o admira cel mai tare este bunul sau prieten, Brad Pitt: „De multa vreme incoace, Brad a fost cel mai bun actor la nivel global. Este mai mare ca mine si DiCaprio. Si admir perseverenta cu care se descurca in aceasta ipostaza. Realizez ca trebuie sa-i fie dificil sa traiasca o viata continuu asaltata de paparazzi. Ma uit la mine, dar mite la el! Totodata, este un mare star deoarece nu poate oricine ajunge la el.”

 

 

Sursa foto: Esquire
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies