marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney si Noah Wyle se bat pentru rolul lui Steve Jobs. Vezi cum il imita Wyle pe fondatorul Apple

E batalie dura la Hollywood pentru rolul lui Steve Jobs intr-un film biografic despre cofondatorul companiei Apple, decedat pe 5 octombrie, la varsta de 56 de ani.

George Clooney si Noah Wyle se bat pentru rolul lui Steve Jobs. Vezi cum il imita Wyle pe fondatorul Apple

Fosti colegi din serialul ER, George Clooney si Noah Wyle se numara printre actorii favoriti sa interpreteze rolul lui Steve care avea insa o relatie speciala cu Noah Wyle.

La doar doua zile dupa moartea lui Steve Jobs, Sony a achizitionat drepturile pentru ecranizarea biografiei autorizate a cofondatorului Apple, scrisade Walter Isaacson.

Sony spera ca Aaron Sorkin va scrie scenariul pentru filmul biografic despre Steve Jobs. Anul acesta, Aaron Sorkin a castigat premiul Oscar pentru scenariul filmului "The Social Network/ Reteaua de socializare".

Competitia intre George Clooney si Noah Wyle ar putea fi una dura, mai ales ca acesta din urma l-a mai interpretat pe Steve Jobs in 1999 in drama documentar de televiziune "Pirates of Silicon Valley". "Noah e un Steve Jobs mai bun decat mine" declara atunci seful Apple impresionat de cum l-a portretizat Noah Wyle.


Noah Wyle l-a si cunoscut pe Steve Jobs, fiind invitat de catre acesta la conferinta Macintosh - Macworld Expo - din 1999, dupa care cei doi au luat cina impreuna.


Pe de altaparte, George Clooney si Noah Wyle au fost colegi in seria clasica de televiziune "ER/ Spitalul de urgenta". In acest serial american, difuzat intre anii 1994 - 2009, perioada in care a primit 23 de premii Emmy, Clooney si Wyle au interpretat roluri de doctori. Daca George Clooney nu mai are nevoie de nicio prezentare, Noah Wyle a fost putut vedea cel mai recent in serialul produs de Steven Spileberg - Falling Skies.


 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies