marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gerard Butler este dorit in remake-ul pentru Point Break, unul dintre cele mai populare filme din anii '90

Gerard Butler se afla in discutii pentru realizarea unui remake al filmului Point Break, film in care au jucat Keanu Reeves si Patrick Swayze. 

Gerard Butler este dorit in remake-ul pentru Point Break, unul dintre cele mai populare filme din anii 90

Productia ar urma sa fie regizata de Ericson Core, actorul scotian deja incepand negocierile pentru rolul principal din remake-ul clasicului din 1991. 

 

Potrivit hollywoodreporter.com, filmarile ar trebui sa inceapa in vara lui 2014, iar Ericson Core, cunoscut pentru The Fast and The Furious si pentru Daredevil, va fi regizorul productiei. De scenariul s-a ocupat Kurt Wimmer, actiunea urmand sa prezinte povestea sporturilor extreme internationale, spre deosebire de cea a originalului care era plasata in California de Sud. Ideea infiltrarii unui agent FBI intr-un caz de crima, dar si numele personajelor vor ramane aceleasi.

 

Gerard Butler ar urma sa interpreteze rolul lui Bodhi, un atlet expert in sporturi extreme care isi doreste sa realizeze o serie de recorduri, cum ar fi navigarea pe valuri mai mari de 30 m. El il salveaza pe Jonny Utah, agentul FBI aflat sub acoperire, si-l aduce in mijlocul gruparii de criminali internationali.

 

In filmul original, Patrick Swayze a jucat rolul lui Bodhi, in timp ce Keanu Reeves a fost Johnny Utah, regia fiind asigurata de Kathryn Bigelow. 

 

Pentru Gerard Butler ar fi al treilea proiect important al anului, el urmand sa inceapa filmarile pentru Gods of Egypt, iar sfarsitul lui 2014 il va gasi in timpul realizarii London Is Falling, sequel-ul surprinzator de la Olympus Has Fallen.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies