marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gestul emotionant facut de fiica adolescenta a lui Paul Walker: cum si-a amintit aceasta de tatal ei in ziua in care acesta ar fi implinit 41 de ani

Pe 12 septembrie, actorul Paul Walker ar fi implinit 41 de ani. O zi care, in mod normal ar fi trebuit sa fie una vesela, s-a transformat intr-o drama pentru familia lui.

Gestul emotionant facut de fiica adolescenta a lui Paul Walker: cum si-a amintit aceasta de tatal ei in ziua in care acesta ar fi implinit 41 de ani

Desi viata privata a lui Paul Walker nu a reprezentat niciodata un subiect interesant pentru presa mondena, odata cu moartea lui, jurnalistii si-au concentrat atentia asupra persoanelor apropiate acestuia, fiind mereu cu ochii pe membrii familiei.

Daca pana nu demult fiica de 15 ani a starului a stat intr-un con de umbra, acum jurnalistii incearca sa afle mereu noutati din viata ei si ii urmaresc conturile de pe retelele de socializare, in speranta ca vor afla informatii noi despre adolescenta.

In urma cu o zi, cand ar fi trebuit sa sarbatoreasca ziua tatalui ei, Meadow a publicat o poza emotionanta din copilaria sa, in care regretatul Paul Walker o tinea in brate. Gestul i-a emotionat pe toti cei care l-au admirat pe starul "Fast and Furious", si e si de inteles de ce.

 

 

Citeste articolul in intregime pe perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies