marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paul Walker ar fi implinit azi 41 de ani: cele mai frumoase imagini din viata lui

Pe 12 septembrie, Paul Walker ar fi implinit 41 de ani. Milioane de fani inca sunt in zguduiti de moartea fulgeratoare a actorului din seria Fast and Furious, care a murit anul trecut, intr-un accidet de masina.

Paul Walker ar fi implinit azi 41 de ani: cele mai frumoase imagini din viata lui

VEZI AICI GALERIE FOTO CU CELE MAI FRUMOASE MOMENTE DIN VIATA LUI PAUL WALKER

 

Paul Walker va ramane mereu in inimile fanilor sai drept Brian  O'Conner, impatimitul de curse si eroul principal din seria Fast and Furious. Aceasta franciza cinematografica l-a transformat intr-un star mondial, insa fanii sai l-au iubit si pentru altruismul sau si implicarea sa in diverse activitati caritabile.

 

Nascut in septembrie 1973, Paul Walker a devenit cunoscut in 1999, pentru rolul din Varsity Blues, desi debutase in universul cinematografic inca din 1985. Apogeul carierei l-a atins in 2001, atunci cand a fost selectat sa faca parte din distributia francizei Fast and Furious, rolul lui Brian O'Conner consacrandu-l la nivel mondial.

 

 

Paul Walker a jucat in The Fast and the Furious, 2 Fast 2 Furious, Fast & Furious, Fast Five, Fast and Furious 6 si urma sa faca parte si din distributia celei de-a saptea parti a seriei. In afara de rolurile din Fast and Furious, Paul Walker a mai jucat in Eight Below, Into the Blue, She's All That and Takers si a aparut si in seria Expedition Great White, serie difuzata de National Geographic Channel.

 

 


Paul Walker si Roger Rodas, fost pilot de curse si vechi prieten al actorului, au murit pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul in care se aflau a depasit spatiul carosabil si s-a izbit de un stalp si de un copac, explodand la cateva secunde dupa impact. Actorul si prietenul sau participasera cu putin timp inainte la o gala de caritate organizata in beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

 

 

Franciza cinematografica Fast and Furious continua cu al saptelea film, ce se va lansa pe 3 aprilie 2015. Fratii actorului Paul Walker au ajutat la filmari, in scenele pe care acesta nu a mai apucat sa le filmeze. In distributie revin Vin Diesel sau Dwayne Johnson.

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies