marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gravity continua sa fie lider de box-office cu sume astronomice, ce incasari a facut noul film al lui Tom Hanks si cum s-a facut de rusine Machete Kills

Gravity continua sa domine in box-office, ocupand prima pozitie pentru a doua saptamana consecutiv. Filmul lui Alfonso Cuaron, cu Sandra Bullock si George Clooney are o ascensiune impresionanta si a trecut deja de 200 de milioane de dolari la nivel mondial.

Gravity continua sa fie lider de box-office cu sume astronomice, ce incasari a facut noul film al lui Tom Hanks si cum s-a facut de rusine Machete Kills

Cu 44,3 milioane de dolari, productia lui Alfonso Cuaron a fost lider detasat in box-office-ul american, reusind sa stranga un total de 123,4 milioane de dolari in SUA si peste 191 de milioane de dolari la nivel mondial. Captain Phillips, premiera saptamanii, s-a clasat pe locul doi, la mare distanta de filmul cu George Clooney si Sandra Bullock, reusind incasari de 26 de milioane de dolari.

Fata de saptamana trecuta, Gravity a avut o scadere de doar 21% in ceea ce priveste incasarile pentru o productie care a obtinut in week-end-ul de deschidere peste 55 de milioane de dolari, stabilind un nou record in acest sens. Cu un scor A din partea celor de la CinemaScore si recenzii favorabile din partea criticilor, Captain Pillips a avut un debut promitator, cu incasari de 26 de milioane de dolari.

 


 

 

"Nu putem fi mai fericiti de atat. Sa avem asemenea incasari intr-un week-end in care concuram cu Gravity, este un succes", a declarat Rory Bruer, director de distributie la Sony.

Cu Danny Trejo, Mel Gibson, Michelle Rodriguez, Sofia Vergara si Charlie Sheen facand parte din distributie, Machete Kills a reusit o contraperformanta, cu doar 3,8 milioane de dolari incasati in week-end, reprezentand si productia cu cea mai slaba lansare din cariera regizorului Robert Rodriguez.

 

 

Drama SF despre spatiu a lui George Clooney si Sandra Bullock se anunta a fi la fel de captivanta ca 2001: Odiseea spatiala, celebrul film al lui Stanley Kubrick. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies