marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gravity a stabilit un nou record de incasari pentru luna octombrie. Cum a reusit sa impresioneze productia lui Alfonso Cuaron si cum au ajutat efectele 3D

Gravity a stabilit un nou record de incasari pentru luna octombrie, reusind sa obtina 55,6 milioane de dolari in week-end-ul de deschidere.

Gravity a stabilit un nou record de incasari pentru luna octombrie. Cum a reusit sa impresioneze productia lui Alfonso Cuaron si cum au ajutat efectele 3D


SF-ul cu Sandra Bullock si George Clooney a avut un debut impresionant, cele 55,6 milioane de dolari incasate in primele trei zile de la lansare reprezentand un nou record in ceea ce priveste incasarile unui film, in octombrie, in SUA.


Cu cele 27,4 milioane de dolari obtinute la nivel international, productia regizata de Alfonso Cuaron a reusit un total de 83 de milioane de dolari, clasandu-se detasat pe primul loc in box-office.



"In doua zile, filmul a devenit un fenomen cultural. Oameni care nu mers de ani de zile la cinema sau care vad un film sau doua pe an, au mers sa urmareasca Gravity", a declarat Dan Fellman, manager de distributie la Warner Bros. Efectele 3D ale productiei au avut un rol important, peste 80% din incasarile din week-end datorandu-se scenelor 3D. Si la acest capitol, Gravity s-a clasat pe primul loc, depasind filme precum Avatar (72%) si Life of Pi (68%).


Filmul care detinea inainte recordul de incasari in octombrie a fost Paranormal Activity, cu 52,6 milioane de dolari, urmat de Jackass 3D, cu 50,4 milioane de dolari si de Taken 2, cu 49,5 milioane de dolari. Mai mult de atat, Gravity a devenit filmul cu cel mai bun debut pentru cei doi actori, Sandra Bullock si George Clooney.



Gravity a fost urmat in box-office de Cloudy with a Chance 2, cu 21,5 milioane de dolari, in timp ce Runner, Runner, cu Justin Timberlake si Ben Affleck a fost la treilea, cu doar 7,6 milioane de dolari si un total la nivel global de 31,2 milioane de dolari.


Cu un buget de doar 30 de milioane de dolari, producatorii de la Fox se declara multumiti de incasari. "Considerand costurile filmului, suntem satisfacuti de ceea s-a intamplat", a declarat Spencer Klein, distribuitor la Fox.


Drama SF despre spatiu a lui George Clooney si Sandra Bullock se anunta a fi la fel de captivanta ca 2001: Odiseea spatiala, celebrul film al lui Stanley Kubrick. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies