marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gravity, filmul de la care americanii nu isi pot lua ochii: super productia science-fiction continua sa fie lider de box-office, ce incasari spectaculoase a facut

Gravity nu are rival in box-office nici macar in a treia saptamana de la premiera. Filmul science-fiction al lui Alfonso Cuaron continua sa fie lider de incasari in SUA si a invins chiar si productii ambitioase si asteptate ca horror-ul Carrie.

Gravity, filmul de la care americanii nu isi pot lua ochii: super productia science-fiction continua sa fie lider de box-office, ce incasari spectaculoase a facut

 

Filmul SF "Gravity 3D: Misiunea in spatiu/ Gravity", cu actorii Sandra Bullock si George Clooney in rolurile principale, s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru a treia saptamana consecutiv.

 


In acest film, Sandra Bullock si George Clooney interpreteaza rolurile a doi astronauti aflati in deriva in spatiu, dupa ce naveta lor a fost distrusa in timp ce ei efectuau o iesire pe orbita. Regizat de Alfonso Cuarón, thrillerul SF "Gravity" a obtinut incasari de 31 milioane de dolari, informeaza AFP.


"Gravity" a fost foarte bine primit si de criticii americani, iar unii dintre acestia considera ca filmul are sanse reale in cursa pentru premiile Oscar.
 

 

 

 

 


Pe locul al doilea in box office-ul nord-american s-a mentinut lungmetrajul "Capitanul Phillips/ Captain Phillips", un film in care Tom Hanks joaca rolul capitanului vasului Maersk Alabama din marina comerciala americana, luat cu asalt de un grup de pirati in largul coastelor somaliene in 2009. Regizat de Paul Greengrass, acest film a obtinut incasari de 17,3 milioane de dolari.

 


Filmul horror "Carrie", care are la baza romanul omonim scris de Stephen King, a debutat pe locul al treileain box office-ul nord-american, cu incasari de 17 milioane de dolari. In acest film, rolurile principale sunt interpretate de actritele Chloe Moretz, Julianne Moore si Judy Greer.
Filmul de animatie "Sta sa ploua cu chiftele 2/ Cloudy with a Chance of Meatballs 2", care prezinta aventurile inventatorului Flint Lockwood, a pierdut inca un loc si a coborat pe pozitia a patra, cu incasari de 10,1 milioane de dolari.


Filmul de actiune "Escape Plan: Testul suprem/ Escape Plan", cu Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger in rolurile a doi detinuti care incearca sa evadeze dintr-o inchisoare de maxima securitate, a debutat pe locul al cincilea, cu incasari de 9,8 milioane de dolari.


Filmul "Prizonieri/ Prisoners", cu Hugh Jackman si Jake Gyllenhaal in rolurile principale, s-a mentinut pe locul al saselea, cu incasari de 2,1 milioane de dolari. Acest film spune povestea unui tata aflat in cautarea fiicei sale rapite si a prietenei acesteia si care incearca sa isi faca singur dreptate dupa ce politia nu reuseste sa le gaseasca pe cele doua fetite.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies