marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gravity, marele castigator la Premiile Saturn. The Conjuring, desemnat cel mai bun film horror

Filmul "Gravity", de Alfonso Cuaron, si serialele "The Walking Dead" si "Breaking Bad" au castigat cele mai multe trofee la cea de-a 40-a gala Saturn Awards, organizata joi seara, in orasul Burbank din statul american California, informeaza site-ul organizatorilor.

Gravity, marele castigator la Premiile Saturn. The Conjuring, desemnat cel mai bun film horror

Astfel, lungmetrajul SF "Gravity" a fost recompensat cu cinci trofee, impunandu-se la categoriile "cel mai bun film SF", "cel mai bun regizor" (Alfonso Cuaron), "cea mai buna actrita" (Sandra Bullock), "cel mai bun montaj" si "cele mai bune efecte speciale".

 

 


Filmul "Iron Man 3" a castigat trei trofee - "cel mai bun actor" (Robert Downey Jr.), "cel mai bun actor in rol secundar" (Ben Kingsley) si "cel mai bun film realizat dupa o banda desenata".

 


Tot trei premii Saturn a pimit si pelicula "Her", de Spike Jonze, care s-a impus la categoriile "cel mai bun film fantasy", "cel mai bun scenariu" si "cea mai buna actrita in rol secundar" (Scarlett Johansson).

 


Filmul "The Conjuring" s-a impus la categoria "cel mai bun horror", lungmetrajul "World War Z" a triumfat la categoria "cel mai bun thriller", iar productia "Fast & Furious 6" a obtinut trofeul decernat la categoria "cel mai bun film de actiune/ aventuri".

 

 


In domeniul productiilor de televiziune, serialele "Breaking Bad" si "The Walking Dead" au castigat fiecare trei premii Saturn, iar "Hannibal" s-a impus la doua categorii, inclusiv la categoria "cel mai bun serial difuzat printr-o retea de televiziune" (la egalitate cu serialul "Revolution" produs de postul NBC). "Teen Woolf" a fost desemnat "cel mai bun serial pentru adolescenti".

 


Premiile Saturn au fost create in 1972, de Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror din SUA, pentru recompensarea valorii productiilor SF, fantasy si horror.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies