marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul de la care se asteptau sute de milioane a fost UN ESEC. Vezi ce incasari a avut Green Lantern

“Green Lantern”, blockbuster-ul din aceasta vara al celor de la studiourile Warner Bros, a fost lansat in acest weekend in cinematografele americane. Asa cum era de asteptat, a ocupat direct prima pozitie a box-office-ului.

Filmul de la care se asteptau sute de milioane a fost UN ESEC. Vezi ce incasari a avut Green Lantern

In primul weekend, “Green Lantern”, ce il are in rol principal pe Ryan Reynolds, a facut incasari de 52.7 milioane de dolari. Pe locul al doilea s-a clasat filmul “Super 8”, care a avut incasari in acest weekend de 21 de milioane de dolari, ajungand la un total de 72 de milioane incasate in doua saptamani de la lansare.

“Mr. Popper’s Penguins”, noua comedie cu Jim Carrey, a avut premiera tot in acest weekend, ca si “Green Lantern”, doar ca succesul nu a fost nici pe jumatate. Incasarile au fost de 18.2 milioane de dolari, clasandu-se astfel pe pozitia a treia in box-office-ul american. E drept, nu are efecte speciale foarte multe si nici nu este filmat in 3D ca blockbuster-ul celor de la Warner Bros. In Romania, filmul se va lansa saptamana aceasta.

Pe locul patru s-a clasat “X-men:First Class”, cu incasari de 11.5 milioane de dolari. La trei saptamani de la lansarea oficiala, filmul a strans 119 milioane de dolari. “Marea mahmureala 2” s-a mentinut in primele cinci, cu incasari de 9.3 milioane de dolari in acest weekend. In patru saptamani, comedia cu Bradley Cooper si Zach Galifianakis a strans peste 200 de milioane de dolari.

Desi “Green Lantern” este primul in box office, oficialul Warner Bros, Dan Fellman, nu a fost foarte incantat: “As fi fost mai bucuros daca erau incasarile macar de 55 de milioane de dolari”.

 



Modifică setările cookies