marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Filmul cu efecte speciale mai tari decat Avatar! Imagini noi din super productia Green Lantern!

Cei de la Warner Bros. au facut publice in cadrul " WonderCon" 4 minute de imagini ale unuia din cele mai anticipate filme din acest an - Green Lantern.

VIDEO Filmul cu efecte speciale mai tari decat Avatar! Imagini noi din super productia Green Lantern!

articole relationate

Green Lantern

Green Lantern

Avatar

Avatar

Cu un buget de 150 de milioane de dolari, filmul in regia lui Martin Campbell ii are in rolurile principale pe Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Jay O. Sanders, Temuera Morrison, Taika Waititi, Jon Tenney, Angela Bassett si Tim Robbins.

Green Lantern este povestea unui super erou Hal Jordan ( jucat de Ryan Reynolds) omul ales sa intre in Green Lantern Corp. pentru a proteja planeta. Jordan, un pilot de teste, primeste un inel verde care ii asigura puteri supranaturale si intra intr-o echipa de 4 eroi pentru a se lupta cu fortele raului. Filmul va fi desigur 3D si se va lansa pe 17 iunie 2011.

Desi eroul Green Lantern nu este universal cunoscut ca Batman sau Superman, americanii cred ca filmul are potentialul sa devina o franciza cu care Warner Bros sa dea lovitura dupa modelul Harry Potter. Producatorii anunta ca Green Lantern va avea efecte speciale mai tari decat cele din Avatar!

Trailer Oficial:


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies