marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Guardians of The Galaxy: cel mai asteptat film al anului este spectaculos, cum arata mega productia Marvel

Guardians of The Galaxy si-a lansat primul trailer oficial. Star Lord, Rocket, Groot, Gamora si Drax The Destroyer se pregatesc de cea mai tare lupta, pentru a apara Universul.

Trailer pentru Guardians of The Galaxy: cel mai asteptat film al anului este spectaculos, cum arata mega productia Marvel

Dupa luni intregi de asteptari fanii au ocazia sa vada trailerul pentru cel mai asteptat film cu super eroi al anului. Trailerul este spectaculos, dar are si o doza mare de umor, o calitate specifica filmelor Marvel.

 

Producatorii au lansat si o serie noua de imagini, inclusiv cu personajele jucate de Benicio del Toro (Taneleer Tivan / The Collector)  sau Karen Gillan (Nebula).

 

 

 

Regizorul James Gunn isi doreste sa imbine mai multe genuri cinematografice si fanii vor avea parte de umor, drama si romantism. O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul.

 



 

Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei.

 

 

 

 

Din distributie fac parte Zoe Saldana, Christ Pratt, Vin Diesel si David Bautista plus Bradley Cooper care va fi vocea lui Racoon

 

 

 

 

 

 

Batista nu uita insa de prima sa dragoste, wrestlingul. Starul de la Hollywood e vedeta in show-urile transmise si in Romania, de Sport.ro, vineri de la 23:00.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies