marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guy Ritchie s-a casatorit din nou: cum arata sotia regizorului britanic

Guy Ritchie (46 de ani), fostul sot al Madonnei, regizor, intre altele, al filmelor 'Snatch' si 'Sherlock Holmes', s-a casatorit joi, 30 iulie, cu Jacqui Ainsley, cea care i-a daruit trei copii in trei ani, relateaza vineri 7sur7.be si gala.fr, mentionand ca la nunta au participat numeroase vedete.

Guy Ritchie s-a casatorit din nou: cum arata sotia regizorului britanic

Jacqui Ainsley, top model de 33 de ani, a fost imbracata cu o rochie lunga de dantela de culoarea fildesului si a purtat o coronita de flori. La ceremonie au luat parte si Rocco (14 ani) si David (9 ani), baietii pe care Guy Ritchie i-a avut si, respectiv, adoptat cand era casatorit cu Madonna. Indeosebi David a avut un rol important, el avand grija ca mama lui vitrega sa nu calce pe trena.

Printre vedetele care au participat la nunta desfasurata in gradina casei celor doi miri (din Wiltshire, Anglia) s-au numarat George Clooney cu sotia sa, Amal, Sting, Brad Pitt (fara Angelina Jolie, prinsa cu filmari in Myanmar), Gwyneth Paltrow (care a fost domnisoara de onoare la nunta lui Ritchie cu Madonna), Jason Statham, David Beckham (fara Victoria, care a trimis un mesaj pe Twitter) si Rosie Huntington-Whiteley.

Guy Ritchie si Jacqui Ainsley au impreuna trei copii: Rafael (3 ani), Rivka (2 ani) si levi (1 an). Cateva fotografii de la nunta au fost postate pe Instagram

 

 

 

Sursa foto: Instagram


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies