marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Man from U.N.C.L.E, noul film al regizorului Guy Ritchie:  Henry Cavill, Armie Hammer si Alicia Vikander sunt spioni in epoca fermecatoare a anilor '60

Guy Ritchie se intoarce in stil mare cu un film de spionaj, in care regasim staruri de prima mana si atmosfera fermecatoare a anilor '60. S-a lansat primul trailer pentru The Man from U.N.C.L.E.

Trailer pentru The Man from U.N.C.L.E, noul film al regizorului Guy Ritchie: Henry Cavill, Armie Hammer si Alicia Vikander sunt spioni in epoca fermecatoare a anilor 60

In filmul realizat de studiourile Warner Bros., care reia povestea unui celebru serial cu spioni al anilor '60, rolul principal va fi interpretat de Henry Cavill, protagonistul lungmetrajului  "Man of Steel". Henry Cavill l-a inlocuit pe Tom Cruise, care trebuia sa joace initial rolul principal.


The Man from U.N.C.L.E. prezinta povestea agentului special Napoleon Solo (Henry Cavill) si a lui Illya Kuryakin (Armie Hammer), care lucreaza pentru misterioasele United Network Command for Law Enforcement (U.N.C.L.E.). Napoleon va apela la ajutorul frumoasei actrite Alicia Vikander pentru a-l captura pe Illya. Hugh Grant va interpreta rolul unui director al Serviciilor secrete din Marea Britanie.Guy Ritchie este regizorul filmului si coautor al scenariului, impreuna cu Lionel Wigram.

 

 

 

Guy Ritchie a devenit celebru cu comediile sale marcate de un savuros umor britanic "Jocuri, poturi si focuri de arma/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) si "Unde dai si unde crapa/ Snatch" (2000). Cele mai recente filme ale sale sunt "RocknRolla", lansat in 2008, si "Sherlock Holmes", lansat in decembrie 2009. "Sherlock Holmes", o adaptare dupa povestirile politiste scrise de Arthur Conan Doyle, cu Robert Downey Jr. si Jude Law in distributie, a avut si o continuare, "Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor", care a fost lansata pe marile ecrane la sfarsitul lunii decembrie 2011.

 

 

Noul film al lui Guy Ritchie arata foarte bine, de parca ar completa celebra franciza cu James Bond. Costumele, masinile, atmosfera sunt foarte bine realizate vizual. "Cred ca este cool si stilat acest film. Totul, de la coafuri, la arme, masini, costume este realizat in stilul anilor '60. O sa vedeti locuri reprezentative din Londra, Grecia, Italia. Acest film este ca un omagiu adus thrillerelor din acea perioada" a declarat Hugh Grant.


Filmul se va lansa in cinematografe incepand cu 14 august 2015 si ii mai are in distributie pe  Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, and Jared Harris.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies