marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gwyneth Paltrow: "Aproape am murit". Drama prin care a trecut actrita premiata cu Oscar

Gwyneth Paltrow pe care o veti putea vedea in curand pe marile ecrane in Iron Man 3 a marturisit ca a pierdut o sarcina si ca a fost in pericol de a muri din cauza complicatiilor medicale, scrie Daily Mail.

Gwyneth Paltrow: Aproape am murit . Drama prin care a trecut actrita premiata cu Oscar


Actrita se intoarce in rolul lui Pepper Potts pe 3 mai, cand se lanseaza Iron Man 3. Tot in acest an, vedeta va avea premiera filmului 33 días, o poveste despre relatia dintre artista Dora Maar, jucata de Gwyneth Paltrow si Pablo Picasso, jucat de Antonio Banderas.


Actrita in varsta de 40 de ani a declarat pentru publicatia You Magazine: ''Copiii mei imi spun tot timpul ca mai vor un bebelus. Si nu stii niciodata, as putea sa mai am unul"."Imi lipseste al treilea. Ma gandesc la el", a mai spus Paltrow.


"Am avut o experienta groaznica atunci cand am fost insarcinata cu al treilea. Aproape am murit. Asa ca acum imi spun "Ne multumim cu ce avem sau ar trebui sa incercam din nou", a adaugat vedeta.


Gwyneth - care are o fiica in varsta de opt ani, Apple, si un fiu de sase ani, Moses - l-a laudat pe sotul ei, muzicianul Chris Martin, solistul formatiei Coldplay, pentru ca este un tata foarte bun, si a mai spus ca se sprijina foarte mult unul pe celalalt. Cuplul, care s-a casatorit in decembrie 2003, n-a oferit prea multe declaratii despre relatia lor de-a lungul timpului.


Gwyneth Paltrow s-a facut remarcata cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) si "Valentino" (2008) si a castigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare indragostit".


Printre filmele sale recente se numara "Country Strong" si "Pericol nevazut/ Contagion". De asemenea, actrita a aparut in primele doua filme din seria "Iron Man", "Iron Man - Omul de otel" (2008) si "Iron Man 2 - Omul de otel 2" (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obtinut incasari de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies