marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gwyneth Paltrow: Trebuia sa port sutien la premiile Oscar. Ce a dezvaluit actrita despre una dintre cele mai controversate aparitii din istoria Oscarurilor

Gwyneth Paltrow a creat unul dintre cele mai discutate momente din istoria Oscarurilor, in 2002, cand actrita a venit intr-o rochie transparenta Alexander McQueen pe covorul rosu.

Gwyneth Paltrow: Trebuia sa port sutien la premiile Oscar. Ce a dezvaluit actrita despre una dintre cele mai controversate aparitii din istoria Oscarurilor

 

GALERIE FOTO 20 de imagini din cariera lui Gwyneth Paltrow

 

 

Aparitia ei a fost inclusa in topul celor mai dezastruoase si urate. Dupa 11 ani de la acel eveniment, Paltrow a marturisit ca ar fi trebuie sa poarte sutien si ca ii e rusine de imaginea ei de atunci.


Premiile Oscar sunt cel mai urmarit eveniment din entertainment. Intreaga planeta e cu ochii pe cele mai mari staruri, asa ca vedetele incearca sa isi aleaga cele mai spectaculoase tinute cu care sa impresioneze. Nu toate reusesc, iar Gwyneth Paltrow e exemplul cel mai bun. In 2002, era inclusa in topul celor mai prost imbracate vedete, insa, in timp Paltrow  a invatat din greseli si in 2012 a fost declarata cel mai bine imbracata vedeta.

 

"Mi-a placut mult acea rochie, insa trebuia sa port sutien. Asa mi se parea mie atunci ca e atractiv, vroiam sa fiu mai rebela si stilul gotic imi placea. Acum imi dau seama ca n-am factu o alegere buna si eram si strident machiata." a spus zilele trecute actrita pentru Daily Mail.

 

Gwyneth Paltrow la Premiile Oscar, in 2002

 

Paltrow ramane in centrul atentiei iar aceasta primavara va invada ecranele din Romanaia alaturi de Robert Downey Jr in Iron Man 3, unul dintre cele mai asteptate blockbustere ale anului. Iron Man 3  aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna. Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas.

Al treilea capitol din franciza celor de la Marvel/Disney realizat in coproductie cu chinezi va fi mult mai intunecat decat primele doua filme care au realizat incasari de peste 1.2 miliarde de dolari incepand cu 2008. O mare parte din povestea lui Iron Man 3 va avea legatura cu evenimentele petrecute in The Avengers, chiar daca restul membrilor echipei Razbunatorilor nu va fi prezent in film. Toate evenimentele la care a asistat alaturi de echipa Razbunatorilor in batalia pentru salvarea Pamantului l-a schimbat pentru totdeauna, cand a fost mai aproape ca niciodata de moarte."Cea mai mare parte din aventurile lui Iron Man au o stransa legatura ce cu s-a intamplat in The Avengers. Simte un stres post traumatic, s-a retras in atelierul sau, unde incearca sa sa creeze versiuni cat mai avansate ale costumului sau. A crea o varianta de costum care se ataseaza de el, oriunde, oricand. Atunci isi da seama ca el nu vrea sa fie in afara acestei armuri, a vazut chestii atat de rele in The Avengers, care l-au convins ca in lume exista oameni mult mai puternici decat el."  a dezvaluit producatorul filmului, Kevin Feige.

 

 

 

In Iron Man 3, Iron Man intalneste cel mai periculos inamic, Mandarin, interpretat de Ben Kingsley. "Mandarin este necrutator. Este o amenintare continua, el nu se joaca.  Dar in film, Mandarin este mult mai avansat decat in benzile desenate, am facut un amalgam din povesti." a declara producatorul Kevin Feige.

 

Chiar daca s-a accidentat la glenza si a fost nevoie ca producatorii sa amane filmarile cu cateva saptamani, Downey Jr. se dedica in intregime filmelor sale. "Robert Downey Jr da tot pentru rolul sau, asa face mereu", a spus Feige, care a laudat intreaga distributie, dar si maestria lui Shane Black, regizorul care a preluat carma filmarilor de la Jon Favreau, omul din spatele primelor doua parti. "Shane a fost mereu in umbra, ajutandu-ne enorm la multe scene. Acest film concluzioneaza primele doua parti, iar Shane a stiut perfect cum sa imbine toate elementele. Pentru mine, aceasta este cea mai mare realizare a acestui film".

 

Iron Man 3 ii aduce din nou pe marile ecrane pe Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, dar si nume noi ca Sir Ben Kingsley sau Guy Pearce. Iron Man 3 se va lansa in Romania pe 26 aprilie 2013.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies