marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry: primele imagini cu actrita transformata de sarcina la premiera filmului The Call

Halle Berry a iesit pentru prima data in public de cand a anuntat ca este insarcinata. Actrita si-a aratat burtica de gravida la premiera filmului The Call din Buenos Aires.

Halle Berry: primele imagini cu actrita transformata de sarcina la premiera filmului The Call

 

GALERIE FOTO: 26 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI HALLE BERRY!

 

Halle Berry ramane una dintre cele mai frumoase femei din lume la 46 de ani, chiar si insarcinata in 3 luni. Actrita i-a cucerit pe argentinieni la premiera noului sau film, The Call, din  Buneos Aires. La 46 de ani, Berry asteapta primul copil cu actorul Olivier Martinez, insa actrita mai are un copil dintr-o relatie anterioara cu cu fostul ei partener de viata, modelul canadian Gabriel Aubry. "Nu ma asteptam sa mai pot face copii la 46 de ani, este o surpriza placuta" a spus actrita pentru Daily Mail.

 

Actrita is continua si cariera cinematografica, aflandu-se in turneul de promovare al filmului The Call, care ajunge si in Romania pe 19 aprilie.

 

 

 

In aceasta primvara, Halle Berry va putea fi vazuta si in cinematografele din Romania in thrillerul The Call, in care intra in pielea unei operatoare de la serviciul de urgenta 911, care primeste un apel telefonic disperat de la o adolescenta (Abigail Breslin) rapita de un criminal in serie si inghesuita in portbagajul unui automobil, facând toate eforturile ca fata sa nu se transforme in urmatoarea victima a psihopatului care a terorizat-o si pe ea in trecut.

 

Dupa ce a luat Oscarul in 2002 a urmat o perioada presarata doar cu esecuri: dupa filmele Die Another Day si X-Men: United, a aparut in Gothika, un thriller psihologic ce a primit numai review-uri negative. In 2004 a urmat Catwoman, rol ce i-a adus lui Berry Zmeura de Aur pentru cea mai proastra actrita, la numai 3 ani dupa ce primea un Oscar. In 2004, in filmul Catwoman, Halle apare fara Batman, insa intr-un semi costum cu pantaloni taiati si sutien demn mai degraba de un club S&M. Nu e de mirare ca pelicula a fost un esec total, este considerata unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata. Ironici fanii lui Batman i-au cerut lui Halle sa inapoieze Oscarul luat cu 3 ani in urma pentru Monster's Ball ( 2001).


Halle Berry a confirma ca se intoarce in rolul Storm in X-men Days of Future Past, noul film din seria X-men, care se va lansa in 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies