marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harrison Ford a ajuns la spital dupa ce s-a accidentat pe platourile de filmare de la Star Wars: Episode VII

Actorul Harrison Ford, aflat la Londra pentru filmarile celei de-a saptea serii din franciza "Razboiul stelelor", a fost ranit, joi, la glezna si transportat la spitalul John Radcliffe din Oxford.

Harrison Ford a ajuns la spital dupa ce s-a accidentat pe platourile de filmare de la Star Wars: Episode VII

Conform politiei din Thames Valley, fortele de politie au intervenit atunci cand "un barbat in varsta de 71 de ani a fost transportat cu avionul la spital, prezentand rani care nu puneau viata in pericol, iar leziunea pare sa fi fost provocata de usa unui garaj".


Actorul Harrison Ford a fost distribuit in rolul lui Han Solo in "Razboiul stelelor VII", continuarea mult asteptata a francizei regizata de J.J. Abrams si care va fi lansata pe 18 decembrie 2015.
Actiunea filmului are loc la 30 de ani dupa "Intoarcerea lui Jedi: Editie speciala" (1983), insa scenariul a fost pastrat secret.


Harrison Ford
se afla in fruntea distributiei, alaturi de Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis si Oscar Isaac. Distributia este completata de actorul suedez Max Von Sydow, actorul Adam Driver (starul din serialul "Girls/ Fetele"), Domhnall Gleeson si actorii debutanti John Boyega si Daisy Ridley.

 

 


Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari, in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi din aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

 

Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015, iar studiourile Disney intentioneaza sa realizeze, in paralel cu cele trei lungmetraje din serie, productii spin-off, cu o poveste independenta.
Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.

 


Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" si "Razboiul Stelelor", Harrison Ford a declarat in trecut ca prefera ca publicul sa-si aminteasca de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - si "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren si River Phoenix, doua filme de Peter Weir. Ford a mai jucat in filme precum "Sabrina", in regia celebrului Sydney Pollack, si "Imigrantii/ Crossing Over", in regia lui Wayne Kramer.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto


Modifică setările cookies