marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harrison Ford vrea dupa 29 de ani sa fie din nou Han Solo: actorul isi doreste sa se intoarca in noua trilogie Star Wars

Harrison Ford a declarat ca isi doreste sa se intoarca in rolul lui Han Solo in urmatoarea trilogie Star Wars ce va fi creata de Disney, scrie revista Entertainment Weekly.

Harrison Ford vrea dupa 29 de ani sa fie din nou Han Solo: actorul isi doreste sa se intoarca in noua trilogie Star Wars


In varsta de 70 de ani Harrison Ford nu poate sta departe de doi dintre cei mai mari eroi ai cinematografiei: Han Solo din Star Wars si Indiana Jones din seria cu acelasi nume.


"Harrison Ford este dispus sa se intoarca in urmatorul film Star Wars si este incantat de a putea juca in noua trilogie. Alaturi de el Mark Hamill si Carrie Fisher sunt dispusi sa se intoarca in urmatorul film pe care Disney il va lansa in 2015", scrie sursa citata. Potrivit site-ului collider.com, Matthew Vaughn. regizorul lui X-Men: First Class si Kick-Ass ar putea conduce filmarile la Star Wars: Episode 7.


Harrison Ford a dezvaluit intr-un interviu pentru ABC in 2010 ca Han Solo trebuia sa moara in Episode VI: Return of the Jedi, insa a fost crutat datorita faptului ca un personaj mort nu mai avea puterea sa vanda atat de multe jucarii. Nu de putine ori, Harrison Ford a vorbit cu raceala despre Han Solo si Star Wars: "Han Solo ca personaj nu a fost foarte interesant pentru mine."  sustinea actorul in 2010.

 

"Nu am inteles Star Wars, nu cred ca il inteleg acum, insa mi-a facut placere sa fac parte din grupul care a facut filmele" a mai declarat actorul in acelasi interviu. Totusi schimbarile realizate de vanzarea drepturilor de ecranizare ale francizei catre Disney de George Lucas ii poate schimba viziunea lui Harrison Ford.


Datorita succesului fenomenal pe care l-a avut cu Han Solo, Harrison Ford a devenit unul dintre cei mai puternici actori de la Hollywood, dupa aproape 15 ani in care s-a luptat sa atinga succesul. In 1977, George Lucas si-a dorit la casting pentru rolurile masculine principale pe aproape toti tinerii actori talentati din industrie la acel moment. Inital, Lucas nu a vrut sa ii ofere rolul lui Ford, pentru ca nu dorea sa foloseasca aceiasi actori din filmele anterioare. In schimb, l-a rugat pe Ford sa ii ajute pe actorii Mark Hamill (Luke Skywalker) si Carrier Fisher (Leia) sa repete replicile.


Pana la urma, si-a castigat locul in serie si a creat un rol legendar, cel al lui Han Solo. Daca toti credeau la filmari ca Star Wars va fi un esec, intre timp, filmul lui Lucas a devenit o capodopera si un film cu un impact naucitor asupra culturii pop in ultimele patru decenii. Harrison Ford a declarat anul trecut ca nu ar refuza sa faca si un al cincilea film din seria Indiana Jones. Disney a cumparat si drepturile pentru franciza Indiana Jones, insa nu poate anunta un al cincilea film din serie din cauza unor probleme legale  pe care le are cu Paramount Pictures, distribuitorii filmelor.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies