marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harrison Ford si-a schimbat look-ul pentru un nou rol: uite cum arata actorul la 70 de ani

Harrison Ford si-a uimit fanii dupa ce zilele trecute a aparut complet schimbat. Actorul de 70 de ani s-a tuns chel,  renuntand la deja celebrul par grizonat.

Harrison Ford si-a schimbat look-ul pentru un nou rol: uite cum arata actorul la 70 de ani

 

 

Starul din Indiana Jones a fost surprins de fotografi pe aeroportul din Los Angeles, alaturi de sotia sa, Calista Flockhart si fiul lor adoptat, Liam. Desi arata complet schimbat dupa ce s-a tuns zero, Ford a demonstrat ca n-are nevoie de un look impecabil ca sa arata trasnet in continuare.

 

 

La 70 de ani, impliniti in urma cu doua saptamani, actorul din Star Wars si Indiana Jones  pare mai energic ca niciodata si are in proiect patru filme, printre care si Indiana Jones 5. In aceasta perioada, Ford filmeaza la un thriller-ul Paranoia, in care mai apar Gary Oldman, Liam Hemsworth, Josh Holloway si Amber Heard, iar presa britanica speculeaza ca actorul ar fi renuntat la podoaba capilara pentru acest film sau un viitor alt proiect.

 

 

In Paranoia, Adam Cassidy (Liam Hemsworth) este un tanar care aspira catre o cariera tot mai inalta intr-o compania mare de telecomunicatii, Wyatt Corporation. Insa, dupa o greseala majora, acesta ajunge sa fie santajat de temutul presedinte al companiei, Nicholas Wyatt (Gary oldman). Wyatt il va obliga pe Adam sa lucreze pentru compania rivala, condusa de fostul mentorl al lui Wyatt, Jock Goddard (Harrison Ford) si sa fie spion in favoarea Wyatt Corporation.  In timp ce descopera o viata luxoasa, plina de avantaje si de stralucire, Adam trebuie sa se lupta sa scape cu viata dintr-un santaj periculos. Paranoia va fi produs de Reliance Entertainment si distribuit de Relatively si urmeaza sa intre in cinematografele din SUA pe 27 septmebrie 2013.

 

 

 

 

In 2013, Harrison Ford va aparea pe marile ecrane in "42" si "Ender's Game", inspirat de celebrul roman SF al lui Orson Scott Card, in care vor mai juca Abigail Breslin, Ben Kingsley, Hailee Steinfeld, Asa Butterfield.

 

Pe 13 iulie Harrison Ford a implinit 70 de ani, iar de 4 decenii este starul preferat al Americii, cu filme celebre, care au strans incasari de 6 miliarde de dolari in total, la nivel global.

 

Harrison Ford este unul dintre cei mai respectati actori americani, care in cariera sa intinsa pe 6 decenii a definit genul filmelor de aventura si a creat doi dintre cei mai mari eroi: Han Solo in Star Wars si Indiana Jones in seria cu acelasi nume. Ford, care ani la rand a fost cel mai profitabil actor din toate timpurile, a fost atent de la inceput cu rolurile sale si n-a acceptat orice oferta, chiar si cand parea ca zilele sale la Hollywood sunt numarate.
 

 


In 2001, a intrat in Cartea Recordurilor ca actorul cu cea mai mare avere din toate timpurile. Primea 20 de milioane de dolari pe film. In 2001, averea sa a fost evaluata la peste 3 miliarde de dolari. In perioada anilor '80-'90, Ford era cel mai bine platit actor din lume, cu un succes urias in box-office. Timp de 5 decenii a jucat in cel putin un film care a depasit incasari de 100 de milioane de dolari.

 

Sursa foto: Splash/Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies