marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harry Potter dezvaluie secretele magiei in Lumea Pro Cinema

Harry Potter face vraji in Lumea Pro Cinema, Cameron Diaz si Benjamin Bratt sunt invitati de onoare, iar cinefilii vor avea parte de o mare surpriza din partea Academiei Americane de Film, la Pro Cinema pe 19 iulie de la orele 14.30.

Harry Potter dezvaluie secretele magiei in Lumea Pro Cinema

Actori Relationati

Cel mai cunoscut vrajitor isi scoate bagheta fermecata si ii invita pe fanii adevarati in culisele celui mai recent film al seriei, „Harry Potter si Printul Semipur” intr-o editie magica a emisiunii Lumea Pro Cinema.

Filmul a avut de curand premiera la New York, in celebrul cinematograf Ziegfield din Manhattan, iar sute de fani au asteptat cu sufletul la gura ca actorii lor preferati sa-si faca aparitia pe covorul rosu.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson si restul distributiei celui de-al saselea film din seria Harry Potter vor povesti in editia de duminica a emisiunii Lumea Pro Cinema care au fost cele mai dificile momente de la filmari, ce transformari sufera personajele lor si ce secrete se ascund in spatele magiei de pe marele ecran.

In plus, fanii inraiti ai lui Harry Potter vor putea afla chiar de la actorul Tom Felton, cel care interpreteaza personajul Drako Malfoy, ca acesta ar putea aparea si in urmatorul film din seria "Twilight".

Pana la premiera filmului din Romania, care va avea loc pe 24 iulie, telespectatorii vor putea descoperi in Lumea Pro Cinema informatii de culise, scene spectaculoase, si interviuri cu actorii din cea mai asteptata productie cinematografica a anului, "Harry Potter si Printul Semipur".

Tot in Lumea Pro Cinema, pe 19 aprilie telespectatorii o vor intalni pe Cameron Diaz, care va vorbi despre cel mai recent film al sau, „Viata surorii mele”, iar Benjamin Bratt se intoarce pe micile ecrane cu un nou serial, „The Cleaner”.

Cinefilii din Romania vor mai primi o veste buna in editia de duminica a emisiunii Lumea Pro Cinema.

Academia Americana de Film a luat hotararea ca de anul viitor, in competitia pentru Oscarul la caregoria „Cel mai bun film” vor intra nu cinci, ci zece pelicule care se vor intrece pentru ravnita statueta.

Telespectatorii vor afla chiar de la Sid Ganis, presedintele AMPAS (Academy of Motion Pictures, Arts & Sciences) care au fost motivele pentru care Academia a luat aceasta decizie si ce inseamna ea pentru lumea cinematografica.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies