marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hayden Panettiere a postat prima imagine cu fetita ei: cat de draguta este fiica actritei si a luptatorului de box Vladimir Klitschko

Hayden Panettiere a nascut in urma cu cateva saptamani, iar actrita le-a facut o surpriza placuta fanilor si le-a impartasit o poza cu fiica ei, caruia i-au pus numele Kaya Evdokia.

Hayden Panettiere a postat prima imagine cu fetita ei: cat de draguta este fiica actritei si a luptatorului de box Vladimir Klitschko

Hayden Panettiere a nascut in urma cu cateva saptamani, iar actrita le-a facut o surpriza placuta fanilor si le-a impartasit o poza cu fiica ei, caruia i-au pus numele Kaya Evdokia. Actrita din serialul Nashville este logodita cu boxeurul Wladimir Klitschko, iar cei doi au devenit parinti in urma cu putin timp. Actrita a postat pe contul personal de Instagram prima poza cu fetita ei.
 

 

#family #klitschko #newyear

A photo posted by WLADIMIR KLITSCHKO (@klitschkowladimir) on

 

 

 

"Familie, bucurie, Anul Nou" era mesajul ce insotea imaginea, care in scurt timp, a strans mii de like-uri din partea fanilor. Cuplul este extrem de fericit de venirea pe lumea a fiicei lor, despre care spun ca "aduce o raza de lumina in viata noastra, este o dulceata" asa cum a declarat Hayden. Cu toate astea, actrita se plangea cu ceva timp in urma ca i s-a modificat corpul si sarcina i-a modificat organismul.

 

"Schiopatez. Inca incerc sa imi dau seama cum mi-a afectat corpul sarcina, cum s-a schimbat, ce e temporar si ce este permanent. Ma simt ca o femeie de 80 de ani, mi-e greu sa ma deplasez. Dar stiu ca nu voi mai arata la fel niciodata" a spus Hayden pentru Just Jared. Acesta este primul copil atat pentru Hayden Panettiere, cat si pentru logodnicul ei, pugilistul Vladimir Kliciko, in varsta de 38 de ani. "Este foarte dulce, cred ca a fost destinul. Suntem foarte fericiti" a adaugat aceasta despre fetita lor.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies