marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Helena Bonham Carter o va interpreta pe Elizabeth Taylor intr-un film facut de BBC

Helena Bonham Carter o va interpreta pe celebra Elizabeth Taylor intr-un lungmetraj de televiziune care va fi produs de postul BBC.

Helena Bonham Carter o va interpreta pe Elizabeth Taylor intr-un film facut de BBC


Dupa ce productia de televiziune "Liz and Dick", inspirata din viata celebrei actrite, in care rolul principal a fost jucat de Lindsay Lohan, a fost pur si simplu desfiintata de criticii de specialitate, directorii de la BBC au anuntat ca vor produce la randul lor un lungmetraj de televiziune despre Liz Taylor si relatia ei cu Richard Burton, actorul cu care actrita a fost casatorita de doua ori. Richard Burton va fi interpretat  in noul lungmetraj de actorul Dominic West.


Noua productie de televiziune va descrie perioada petrecuta la Londra de celebrul cuplu in 1983, cu ocazia unor reprezentantii dintr-un spectacol de teatru pus in scena pe West End.Lungmetrajul de televiziune va avea premiera pe micile ecrane din Marea Britanie in a doua jumatate a acestui an.

Elizabeth Taylor si-a castigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944), si a fost recompensata cu doua premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) si "Cui ii e frica de Virginia Woolf?" (1966), in acesta din urma avandu-l partener pe Richard Burton.


Helena Bonham Carter a fost nominalizata la premiile Oscar in 1998, pentru rolul sau din "The Wings of Dove", si in 2011, pentru "Discursul regelui". Actrita britanica s-a remarcat si in alte filme bine primite de public si de criticii de specialitate precum "Camera cu vedere", "Planeta maimutelor", "Fight Club", "Pestele cel mare", "Harry Potter si Ordinul Phoenix", "Harry Potter si Printul Semipur", "Harry Potter si Talismanele Mortii", "Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street" si "Alice in Tara Minunilor".


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies