marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Henry Cavill: noul Superman crede ca productia ambitioasa Justice League trebuie amanata cativa ani, care este viitorul eroilor DC Comics

Henry Cavill a dezvaluit pentru The Guardian ca fanii ar trebui sa mai astepte o vreme pana cand se va lansa super productia Justice League, care aduna toti marii eroi din universul DC Comics. La fel ca The Avengers, Justice League se anunta unul dintre cele mai mari filme cu super eroi facute vreodata, insa starul din Man of Steel considera ca trebuie lucrat mult la el pentru a fi o reusita.

Henry Cavill: noul Superman crede ca productia ambitioasa Justice League trebuie amanata cativa ani, care este viitorul eroilor DC Comics

Noul Superman, Henry Cavill, a declarat ca nu se asteapta sa vada prea curand in salile de cinema un film inspirat de Justice League. Cei de la Warner Bros au devenit tot mai interesati de acest proiect, inca de anul trecut cand The Avenger, echipa de vis a super eroilor Marvel, spulbera box-office-ul si devenea al treilea cel mai profitabil film din toate timpurile.

 

Dupa succesul de box-office inregistrat de Man of Steel, fanii dar si cei din industrie sunt curiosi sa afle noi detalii despre Justice League, care aduna toti super eroii importanti DC Comics, inclusiv Superman si Batman.

 

 


Totusi, Cavill este neincrezator si considera ca mai trebuie sa treaca ceva timp pentru ca filmul sa fie o adevarata reusita. "Justice League poate fi intr-adevar o super productie, daca este facuta corect. Este greu sa faci un astfel de film pentru super eroii DC Comics sunt ca niste zei, au super puteri incredibile. Si va fi o provocare pentru realizatori sa patrunda in lumea reala si sa transpuna actiunea in lumea noastra. Nu cred ca va fi lansat prea curand, trebuie muncit mult la el, inainte trebuie lansate filme cu cativa dintre super eroi si construite personajele ca apoi sa le poti aduce impreuna" a spus acesta pentru The Guardian.

 

Warner Bros se chinuie sa aduca la lumina proiectul Justice League de jumatate de deceniu. In 2010, se zvonea ca George Miller, responsabil cu noul film Mad Max, ar putea regiza o versiune Justice League. Atunci, numele lui Armie Hammer era vehiculat pentru Superman.   Pana acum, Warner a lansat un singur film cu Superman, Man of Steel, care a divizat cinefilii, o trilogie de succes cu Batman si un film cu Green Lanter, pe care toata lumea l-a urat.

 

 

Man of Steel, scris de David S. Goyer, produs de Christopher Nolan si regizat de Zack Snyder a reusit deja sa faca incasari de 400 de milioane de dolari la nivel global, iar un al doilea film Man of Steel va fi lansat cat mai rapid, posibil chiar in 2014, conform ultimelor declaratii ale producatorilor.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies