marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hobbitii au invadat Los Angeles-ul: Orlando Bloom si Evangeline Lilly, vedetele serii la premiera mondiala a filmului The Desolation of Smaug

Cel mai asteptat film al anului a avut premiera mondiala la Los Angeles, acolo unde au venit pe covorul rosu toate starurile filmului. The Hobbit: The Desolation of Smaug se va lansa si in cinematografele din Romania, incepand cu 13 decembrie.

Hobbitii au invadat Los Angeles-ul: Orlando Bloom si Evangeline Lilly, vedetele serii la premiera mondiala a filmului The Desolation of Smaug


GALERIE  FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera din Los Angeles

 

Orlando Bloom, Evangeline Lilly, regizorul Peter Jackson, Martin Freeman, Richard Armitage s-au numarat printre vedetele serii care au pasit pe covorul rosu din Los Angeles, unde a avut premiera mondiala.


Evangeline Lilly a fost atractia principala a serii. Actrita joaca rolul elfului Tauriel, un personaj care nu apare in romanul lui Tolkien, dar a fost creat special de Peter Jackson. Lilly, cunoscuta cel mai bine din serialul Lost, a impresionat cu o rochie lunga, de poveste si s-a pozat toata seara alaturi de colegul ei Orlando Bloom, care revine dupa un deceniu in universul inspirat de Lord of The Rings. Fanii l-au vazut si pe Benedict Cumberbatch, care isi imprumuta vocea pentru dragonul Smaug.

 

 

 

Actrita a povestiti cum s-a pregatit pentru aceasta serie. "Intentia mea a fost de la inceput sa nu ma intorc in trecut si sa nu revad celelalte filme. Nu am vrut sa imi creez interpretarea pe modelul altui personaj. Un aspect interesant al filmului este faptul ca are o atmosfera si incarcatura masculina. Eu sunt una din cele doua femei din film si sunt o luptatoare, ceea ce mi-a placut la nebunie." Lilly, cunoscuta publicului din serialul Lost, a spus ca acesta este cel mai greu rol din cariera ei, dupa ce a fost nevoita sa investe o gramada de lucruri grele, inclusiv sa traga cu arcul.

 

 

 

Al doilea film din trilogia The Hobbit, regizata de Peter Jackson, continua aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), alaturi de dwarfi si Gandalf.  In The Desolation of Smaug, aventurierii pornesc pe urmele dragonului Smaug (Benedict Cumberbatch) pentru a-si recupera aurul. Pe drum, ei se vor reintalni cu elfii, inclusiv Legolas (Orlando Bloom), dar si frumoasa Tauriel (Evangeline Lilly).

 

Pe 13 decembrie, The Desolation of Smaug se va lansa si in Romania.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies