marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hollywood-ul si Gala Met 2013: Anne Hathaway a impresionat cu transformarea ei, cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu

Tot Hollywood-ul a venit la Gala Met, ce a avut loc la Muzeul Metropolitan din New Yor si care se defasoara in fiecare an. Evenimentul este o ocazie pentru cele mai mari vedete sa isi etaleze tinutele excentrice si extravangate. Si in acest an, covorul rosu a fost plin ochi cu nume mari de la Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Katie Holmes sau Kristen Stewart.

Hollywood-ul si Gala Met 2013: Anne Hathaway a impresionat cu transformarea ei, cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu

GALERIE FOTO Cele mai frumoase 85 de imagini de la Gala Met 2013

 

 

Tema vestimentara din acest an a fost stilul punk asa ca vedetele prezente s-au intrecut in tinute extravangante si nonconformiste. Insa cea care a atras cel mai mult atentia a fost Anne Hathaway care si-a schimbat complet look-ul si s-a vopsit blonda. Actrita a purtat o rochie neagra si foarte transparenta.  

 

 

"Am vrut dintotdeauna sa fac aceasta schimbare de look, ma simt foarte bine", a spus actrita din Mizerabilii, care a obtinut premiul Oscar pentru rol secundar in acest an.

 

Anne Hathaway

 

Gwyneth Paltrow

 

 

Rooney Mare, protagonista versiunii americane a filmului The Girl With The Dragon Tattoo a fost si ea in tema, purtand o rochie alba si decoltata. Cea mai frumoasa femeie din lume, Gwyneth Paltrow, si-a facut timp intre evenimentele de promovare a noului sau film, Iron Man 3 si a venit si ea la gala. Din pacate, actrita a ales o rochie roz aprins pentru care a fost criticata de fani.

 

Rooney Mara

 

Pe covoroul rosu au mai venit:  Gwyneth Paltrow, Julianne Moore, Florence Welch, Elle si Dakota Fanning, Jennifer Lawrence,  Elizabeth Banks, Emma Roberts, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Marion Cotillard, Katie Holmes, Madonna, Blake Lively.

 

Katie Holmes


 

Marion Cotillard

Olivia Wilde

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies