marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai de succes horror britanic din ultimii 20 de ani revine: vezi povestea si cine va regiza The Woman in Black 2

Daniel Radcliffe a lasat magia pentru horroruri, insa alegerea sa a fost inspirata. The Woman in Black a reusit sa stranga 127 de milioane de dolari si a fost in general, bine primit de catre critici. Recent, producatorii au anuntat oficial cine este regizorul celei de-a doua parti si care va fi povestea.

Cel mai de succes horror britanic din ultimii 20 de ani revine: vezi povestea si cine va regiza The Woman in Black 2

Cel mai de succes horror britanic se intoarce pe marile ecrane. The Woman in Black: Angel of Death va fi produs de aceeasi echipa care s-a ocupat de primul film iar scenariul este semnat de Jon Croker. Regia va fi semnata de Tom Harper, care a spus ca este incantat de acest proiect:

 

"Ma bucur ca am ocazia sa lucrez alaturi de o echipa stralucita. Au reusit sa faca o treaba minunata cu primul film'. a spus acesta, citat de Hollywood Reporter.  Acest film ar putea fi rampa de lansare pentru regizorul britanic de 32 de ani, care este cunoscut mai mult pentru productii de televiziune. In acest moment, nu se stie nimic despre o posibila revenire a lui Daniel Radcliffe in film. Primul film a fost regizat de James Watkins.


 

The Woman in Black: Angel of Death continua povestea din primul film. Actiunea va avea loc la 40 de ani dupa evenimentele inspaimantatoare din prima parte. In timpul Celui De-Al Doilea Razboi Mondial, Guvernul pune mana pe Casa Eel March, insa atunci cand un grup de copii viziteaza casa parasit,  acestia trezesc la viata spiritele care bantuie proprietatea.

 

Filmul inspirat de romanul cu acelasi titlu al scriitoarei Susan Hill a fost regizat de James Watkins si a fost primit foarte bine de critici.  "The Woman in Black  este un horror gotic bine realizat care nu te va lasa sa dormi multe nopti dupa ce l-ai vazut" au scris cei de la revista Empire.

 

\

 

The Woman in Black a fost considerat printre cele mai terifiante filme de acest gen din 2012 si a avut parte de o campanie de promovare inedita, care a atras atentia tuturor fanilor.

 

La inceputul secolului XX un tanar avocat vaduv din Londra, Arthur Kipp (Daniel Radcliffe) primeste sansa de a se confirma cand este trimis intr-un satuc izolat pentru a pune in ordine toate actele lasate in urma de o vaduva bogata care a murit de curand. Arthur incepe sa investigheze familia vaduvei atunci cand se vede bantuit de fantoma unei femei in cautare de razbunare.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies