marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poster terifiant pentru horror-ul The Woman in Black. Muta cursorul pe imagine sa vezi ce i-a socat pe fani

“What did they see?” Tagline-ul si posterul pentru noul horror in care apare  Daniel Radcliffe, The Woman in Black, i-a socat pe fani iar trailerul i-a impresionat atat de mult pe cei din presa incat l-au pus deja in fruntea celor mai bune filme de groaza din 2011 (filmul apare totusi in ianuarie 2012).

Poster terifiant pentru horror-ul The Woman in Black. Muta cursorul pe imagine sa vezi ce i-a socat pe fani

Click aici pentru slide- show cu postere controversate!


Un poster animat lansat de producatorii de la CBS Films in care apar doi copii cu ochii scosi intr-o poza retro cu o creatura ciudata in spatele lor i-a cutremurat si facut curiosi in acelasi timp pe fanii genului. "Este terifiant si fabulos gandit" au fost cateva din comentariile fanilor pe site-ul revistei Entertainment Weekly.

The Woman in Black este o adaptare dupa romanul scriitoarei Susan Hill, aparut in 1983 si este produs de studiourile Hammer Films si Alliance Films.

Starul din seria Harry Potter, Daniel Radcliffe joaca rolul unui tanar avocat, Arthur Kipp, care decide sa calatoreasca intr-un sat mic si izolat din Anglia pentru a organiza testamentul unui vaduve bogate decedate recent. Arthur incepe sa investigheze familia vaduvei atunci cand se vede bantuit de fantoma unei femei in cautare de razbunare.


Radcliffe s-a aratat incantat de rolul sau, comparand filmul sau cu The Others sau The Orphanage. The Woman in Black in care mai joaca Ciaran Harris si Janet McTeer, este regizat de James Watkins si va fi lansat in februarie 2012.

Muta cursorul pe poster sa vezi ce apare!


 

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies