marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hotel Transylvania se pregateste sa doboare un record la incasari. Ce productie de actiune a reusit sa intreaca comedia lui Dracula

Filmul Hotel Transylvania a avut un week-end de debut cu incasari exceptionale, reusind sa depaseasca doua productii mult asteptate, Looper si Pitch Perfect.

Hotel Transylvania se pregateste sa doboare un record la incasari. Ce productie de actiune a reusit sa intreaca comedia lui Dracula

 

Cu incasari de 11 milioane de dolari pentru vinerea premierii si o estimare de 40 de milioane de dolari pentru intreg sfarsitul de saptamana, comedia animatata care ii are in distributie pe Adam Sandler, Kevin James si Selena Gomez a primit numai reactii pozitive din partea criticilor, dar si a spectatorilor care l-au vazut.

 

Productia care a avut un buget de 85 de milioane ar putea dobori un record in materie de incasari, cu cel mai bun week-end de deschidere din luna septembrie, urmand sa depaseasca cifra realizata de Sweet Home Alabama (2002), 35.6 milioane de dolari.

 

Looper, filmul regizat de Rian Johnson, a reusit sa stranga vineri 6.9 milioane de dolari, in timp ce pentru week-end se asteapta incasari de 21 milioane de dolari. Premisa filmului e cat se poate de interesanta si complexa: actiunea este plasata intr-un viitor in care calatoriile in timp sunt posibile, doar ca sunt ilegale. Cand mafia vrea sa scape de cineva, isi trimite victima 30 de ani in urma unde il asteapta un "looper", un ucigas platit, care il elimina. Joseph Gordon-Levitt este Joe, un looper care primeste o misiune mai neobisnuita si care descopera cu stupoare ca urmatoarea sa victima este chiar el cu 30 de ani mai in varsta (Bruce Willis).   

 

In Hotel Transylvania, Dracula este conducatorul unui hotel de cinci stele in care monstrii se pot relaxa si pot fi ei insisi fara a fi deranjati de prezenta vreunei fiintei umane. Printre creaturile invitate sa isi petreaca vremea la hotel si sa scape de tortele aprinse, usturoi sau gloante sunt Frankenstein, omul invizibil Griffin, varcolacul Wayne cu sotia sa, Wanda si Murray, mumia. Hotel Transylvania se va lansa in Romania pe 19 octombrie 2012.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies