marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Spring Breakers, cel mai ciudat si deocheat film de la Venetia: James Franco si rasfatatele Americii, Selena Gomez si Vanessa Hudgens aduc un film socant pentru generatia tanara

Unul dintre filmele despre care s-a discutat aprins la Festivalul de Film de la Venetia in acest an este Spring Breakers, cu James Franco, Vanessa Hudgens si Selena Gomez.

Spring Breakers, cel mai ciudat si deocheat film de la Venetia: James Franco si rasfatatele Americii, Selena Gomez si Vanessa Hudgens aduc un film socant pentru generatia tanara

Fanii celor doua pustoaice rebele de la Hollywood, Selena Gomez si Vanessa Hudgens trebuie avertizati ca idolii lor nu apar deloc in film in ipostaze cuminti si nu aduc pe marile ecrane niste exemple pentru generatia tanara.

 

 

Cele doua tinere actrite ies din tipare cu aceste roluri pentru care au trecut printr-o transformare radicala.

 

Selena Gomez apare in Spring Breakers fumand din bong si injurand, iar starul seriei High School Musical, Vanessa Hudgens manuieste pistolul mai ceva ca un infractor in timp ce ameninta un patron de restaurant ca ii zboara creierii.
 

 

Comedia-drama Spring Breakers a lui Harmony Korine cu James Franco, Selena Gomez si Vanessa Hudgens spune povestea a patru adolescente care beau, se drogheaza si jefuiesc o banca pentru a face rost de bani de vacanta. Cele patru sunt eliberate pe cautiune de un dealer de droguri si arme, care doreste in schimbul generozitatii sale cateva favoruri... deloc cuminti.

 

Selena Gomez a spus intr-un interviu ca Spring Breakers nu este un film potrivit pentru publicul adolescent, din cauza subiectului: "Spring Breakers este destul de socant pentru publicul tanar. Dar eu am simtit ca acest rol e pentru mine" a spus Selena pentru Yahoo.

 

 

 

Xan Brooks, criticul de la The Guardian i-a oferit filmului 4 stele in recenzia sa: "Pelicula regizata si scrisa de Harmony Korine este probabil cea mai deocheata si ciudata de pana acum la Venetia. Spring Breakers nu este doar un film despre comportamente deviante si tineri prinsi in medii dubioase, ci si despre o lume in care regulie au murit de mult. De apreciat talentul cu care Korine genereaza vandalismul spre finalul filmului. Regizorul dezvaluie visul adolescentilor din societatea actuala intr-un mod cel putin socant, dar realist".

 

Cei de la Hollywood Reporter scriu ca "James Franco face cel mai bizar rol din cariera sa, in ipostaza unui gangster <<white-trash>> din Florida. Spring Breakers este ametitor la nivel vizual si fonetic, dar totusi nu reuseste sa fie provocator pentru ca nu are o poveste suficient de bine inchegata".

 


 

 

Criticii de la The Playlist au fost si ei fermecati de pelicula violenta a lui Harmony Korine: "Filmul arata fantastic si este o maturizare a regizorului. Inca de la primele cadre simti ca vei vedea ceva diferit. Spring Breakers este in esenta un film de arta pentru cultura pop. Coloana sonora este plina de Britney Spears sau Nicky Minaj, dar veti fi surprinsi si de referintele constante la Scarface. Desi fetele par sa se indrepte catre aventura vietii lor si o distratie pe cinste, atmosfera este trista pentru ca stii ca se indreapta catre sfarsitul lor.  Dar Spring Breakers ii apartine lui James Franco. Actorul face cea mai buna intepretare din cariera sa. Spring Breakers reuseste sa uimeasca la fel cum o facea Drive anul trecut, urmarind o poveste violenta expusa intr-un mod artistic".

 

Dupa premiera de la Venetia, compania Annapurna Pictures a cumparat drepturile de distributie a filmului in SUA. Spring Breakers nu are inca o data oficiala de lansare in cinematografe.
 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies