marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman a inceput antrenamentele pentru noul sau film: cum va arata actorul in super productia Peter Pan

Hugh Jackman este unul dintre actorii cu cele mai bine lucrate corpuri de la Hollywood. Un impatitmit al sportului, actorul continua si la 45 de ani antrenamentele dure. Recent, Jackman a fost surprins de papparazii la pregatirile pentru noul sau rol din super productia Peter Pan.

Hugh Jackman a inceput antrenamentele pentru noul sau film: cum va arata actorul in super productia Peter Pan

Cei de la Warner Bros pregatesc un proiect special si vor sa readuca pe marile ecrane povestea lui Peter Pan. Deja doua nume au fost confirmate: Hugh Jakcman si Garett Hedlund.

 

Actorul australian a fost surprins alaturi de antrenorul sau: acesta invata sa se lupte cu sabia, dar apare si cu manusi box, executand cateva miscari spectaculoase.

 

 

 

Rooney Mara ar juca rolul Tiger Lily, Hugh Jackman va fi Blackbeard, in timp ce Garett Hedlund va fi Captain Hook. Filmul va urmari viata unui baietel din Londra care este atras intr-o lume fantastica, Neverland. Acolo, el il va intalni pe eroul negativ Blackbeard si va trebui sa il confrunte. Peter Pan urmeaza sa fie lansat pe 17 iulie 2015 si va fi o versiune moderna si reimaginata a povestii clasice, cu o distributie internationala.

 

 

 

 

Insa, in aceasta vara fanii au ocazia sa il revada pe Hugh Jackman in cel mai popular rol al sau: Wolverine. Acesta va reveni in pielea mutantului  in X-men:Days of Future Past, cel mai mare film X-men de pana acum. Wolverine va avea un rol esential in noua poveste, ce va aduce ambele generatii de mutanti, intr-un film spectaculos, in care calatoria in timp va fi o tema centrala.

 

X-men:Days of Future Past se lanseaza si in Romania incepand cu 23 mai.

 

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies