marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, aproape de 43 de ani, dezvaluie secretul cu care se mentine in forma. Care este cel mai bun rol al sau?

Dupa ce a muncit ca un nebun pentru a intra in rolul unui boxer in cel mai nou film al sau,  Real Steel, Hugh Jackman a luat o pauza: si-a etalat corpul pe o plaja din Sidney si le-a povestit fanilor cum isi pastreaza forma fizica de invidiat. Peste 2 saptamani (pe 12 octombrie) actorul face 43 de ani.

Hugh Jackman, aproape de 43 de ani, dezvaluie secretul cu care se mentine in forma. Care este cel mai bun rol al sau?

Hugh Jackman este unul dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood si unul dintre barbatii cu cel mai mare succes printre femeile din Romania.


CLICK AICI PENTRU A INTRA IN CONCURS SI A CASTIGA BILETE LA REAL STEEL!


Actorul nominalizat la Globul de Aur si-a luat o scurta vacanta dupa ce a terminat promovarea celui mai recent film al sau. Cum era de asteptat australianul s-a relaxat facand sport.

Hugh Jackman s-a antrenat din greu pentru noul sau rol din Real Steel. In film, el este un fost luptator care, dupa ce pierde sansa de a deveni campion, devine antrenorul unor roboti gigantici, care se lupta in ring pentru a-i distra pe oameni.

Jackman a declarat in repetate randuri ca arata cu 10 ani mai tanar pentru ca nu renunta la sport. Pentru Real Steel, actorul australian s-a pregatit alaturi de celebrul boxer Sugar Ray Leonard pentru a-i invata miscarile de box celebre.


Urmatorul sau film, musicalul Les Miserables nu va fi atat de solicitant din punct de vedere fizic. Filmarile vor incepe in aceasta iarna pentru pelicula care va fi lansata in 2012. Fostul ocanas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1893.


Din pacate pentru fanii lui Wolverine, startul productiei care continua povestea eroului mutant a fost amanat pentru 2012. "Vom filma in Japonia continuarea de la Wolverine si abia astept acest lucru. Nu pot spune multe lucruri decat ca vor fi mai multe femei in el" a declarat Hugh Jackman care a spus despre Real Steel ca este primul sau film pe care copiii sai il adora. Insurat cu Deborah-Lee Furness inca din 1996, actorul a adoptat doi copii, o fetita Ava, care are 6 ani si un baietel, Oscar, care are 11 ani.


Intr-un interviu acordat recent revistei australiene Harold Sun, Hugh Jackman a dezvaluit cat de greu a acceptat vestea ca el si sotia sa nu pot avea copii. "Este dureros, nu e deloc usor sa afli asa ceva. Iti dorest atat de mult si te dedici cu totul, asa ca atunci cand afli o astfel de veste, este cumplit de dureros."

Din 7 octombrie, Real Steel vine si in cinematografele din Romania.

CLICK AICI PENTRU A INTRA IN CONCURS SI A CASTIGA BILETE LA REAL STEEL!

 


Sursa foto: Splash

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies