marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Real Steel, singurul film cu avion personalizat. Povestea care transforma boxul intr-un sport hi-tech va avea parte de un sequel

Singurul film din acest an care s-a ales cu avion personalizat Real Steel  nici nu s-a lansat bine in cinematografe ca deja se pregateste de o continuare.

Real Steel, singurul film cu avion personalizat. Povestea care transforma boxul intr-un sport hi-tech va avea parte de un sequel

CLICK AICI PENTRU A INTRA IN CONCURS SI A CASTIGA BILETE LA REAL STEEL!


Drama SF care ajunge in aceasta saptamana in cinematografele din Romania va avea parte de un sequel - cel putin asa cu lasat de inteles producatorii peliculei iar starul Hugh Jackman a anuntat deja ca daca este dorit isi va da acceptul pentru partea a doua a povestii cu mega roboti luptatori care tranforma boxul intr-un sport hi-tech.


Hugh Jackman interpreteaza rolul unui fost luptator ce a pierdut sansa la titlu in momentul in care boxul intre oameni devine un sport ilegal, deoarece este prea violent iar luptatorii din ring sunt inlocuiti de roboti de o tona. Alaturi de fiul sau Max de care incearca sa se apropie, Charlie va antrena un robot inferior Atom pentru a deveni campion.


Real Steel e singurul film din aceast an cu avion personalizat. Compania aeriana Virgin America a numit un Airbus A320 dupa filmul de 80 de milioane de dolari al celor de la Dream Works si a pus pe el imaginea unui dintre robotii din film.


"Avionul arata senzational si abia astept ca fanii sa vada filmul" a declarat actorul de 42 de ani care este dispus sa joace si in partea a doua a filmului: "E ca si cum ati intreba un jucator de fotbal in noaptea Super Bowl-ului daca vrea sa ajunga acolo si anul viitor"

Din distributia de la Real Steel mai fac parte Hope Davis, Evangeline Lilly , Anthony Mackie, Olga Fonda, insa cel care l-a impresionat cel mai mult pe Hugh Jackman a fost pustiul de 12 ani Dakota Goyo care joaca rolul fiului sau Max in film: "E de pe alta planeta, mi-a facut placere sa lucrez cu el"

CLICK AICI PENTRU A INTRA IN CONCURS SI A CASTIGA BILETE LA REAL STEEL!
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies