marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, dezvaluire surprinzatoare: Fac sex imbracat ca Wolverine

Actorul australian Hugh Jackman a dezvaluit intr-un interviu recent ca obisnuieste sa faca sex cu sotia sa imbracat in Wolverine, personajul pe care il interpreteaza in filmele din franciza "X-Men", informeaza thesun.co.uk.

Hugh Jackman, dezvaluire surprinzatoare: Fac sex imbracat ca Wolverine

 

 

In acel interviu, dezvaluind cateva secrete intime, starul australian a spus ca intretine pasiunea din viata sexuala a cuplului facand dragoste cu sotia sa, Deborra-Lee Furness, imbracat in costumul personajului Wolverine, pastrand inclusiv celebrele lame metalice ale acestuia.
 

 

Actorul spune ca este destul de periculos sa poarte acele lame prin casa si ca, din acest motiv, nu coboara niciodata la parter cu acel costum. Tototada, actorul a spus ca aceasta fantezie sexuala a cuplului este destul de costisitoare, din cauza numarului foarte mare de seturi de lenjerie de pat care au fost distruse in timpul partidelor de sex.

In schimb, Deborra-Lee Furness spune ca acel costum are totusi si cateva avantaje in afara dormitorului, inclusiv in bucatarie, unde lamele metalice sunt "ideale pentru prepararea salatelor". Intrebat de reporteri despre influenta pe care sotia sa o are asupra carierei sale, Hugh Jackman a spus: "Nu as fi nici pe sfert barbatul care sunt astazi daca ea nu ar fi existat". The Wolverine  are premiera in SUA si in Romania pe 26 iulie.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a sarbatori acest moment special, Hugh Jackman a cheltuit o suma importanta pentru a cumpara o opera de arta creata de Banksy. Starul australian a achizitionat cu peste 1 milion de dolari un tablou al cunosctului artist britanic, la o licitatie organizata saptamana trecuta, la Corinthia Hotel din Londra.

Bazat pe o populara mini-serie de benzi desenate scrisa de Chris Claremont si Frank Miller, filmul il arata pe Wolverine, cel mai cunoscut si iubit personaj din universul "X-Men", ajungand in Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar il va arunca intr-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonisti ai sai si-i va schimba viata o data pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oara in viata si impins la limita fortelor sale fizice si psihice, Wolverine va trebui sa infrunte nu doar imbatabilul otel al sabiilor de samurai, ci si zbuciumul interior provocat de propria imortalitate si de despartirea tragica de cei dragi.

 


Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", si-a construit o reputatie impecabila, a fost distribuit in roluri diverse, in filme de actiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" si "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi vazut in "Prestigiul", "Fantana" si in "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alaturi de Scarlett Johansson.

 

 

Nascut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, iar in 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.  Hugh Jackman s-a casatorit cu Deborra-Lee Furness pe 11 aprilie 1996 in orasul australian Melbourne. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "Correlli". Dupa ce Deborra-Lee Furness a pierdut doua sarcini, cuplul a adoptat doi copii, Oscar Maximilian si Ava Eliot.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies