marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman: actorul negociaza pentru a juca in al treilea film din seria Wolverine, cine va fi regizorul peliculei


Actorul australian Hugh Jackman si regizorul James Mangold au inceput negocierile cu studiourile 20th Century Fox pentru a reveni in al treilea film din seria "Wolverine".

Hugh Jackman: actorul negociaza pentru a juca in al treilea film din seria Wolverine, cine va fi regizorul peliculei

Actorul, in varsta de 45 de ani, si regizorul James Mangold - care a regizat pelicula "Wolverine/ The Wolverine" (2013) - au inceput negocierile in urma cu cateva zile cu studiourile 20th Century Fox pentru a reveni intr-un nou film din aceasta franciza cinematografica dedicata super-eroului de benzi desenate Wolverine, informeaza contactmusic.com.

 


Potrivit site-ului Deadline.com, James Mangold ar putea scrie scenariul pentru "Wolverine 3", iar Lauren Shuler Donner ar putea produce aceasta pelicula, dupa ce a colaborat foarte bine cu studioul hollywoodian la precedentele doua filme din serie, "X-Men de la Origini: Wolverine" (2009) si "Wolverine" (2013).

 

 

 


Intriga din noul film este pastrata in mare secret de directorii studioului 20th Century Fox, insa, potrivit presei americane, noul lungmetraj va prezenta o continuare a evenimentelor relatate in mult asteptatul "X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past", care va avea premiera in primavara anului 2014.


Hugh Jackman a dezvaluit intr-un interviu recent ca Wolverine are parte de multa distractie alaturi de personajul Magneto, jucat de Michael Fassbender, in "X-Men: Days of Future Past", atunci cand alter ego-ul sau cinematografic calatoreste inapoi in timp pentru a salva rasa mutantilor.

 

 


Hugh Jackman a interpretat pentru prima data rolul super-eroului mutant in filmul "X-Men" din 2000 si a aparut in cele doua continuari ale acestei pelicule, in 2003 si in 2006, inainte de a juca rolul principal in lungmetrajul inspirat din aceeasi serie, "X-Men Origins: Wolverine", in 2009.


Dupa o scurta aparitie in "X-Men: First Class" din 2011, actorul a jucat din nou acest rol, in aceasta vara, in pelicula "The Wolverine", care a fost bine primita de criticii de specialitate, dar si de public.


Actorul australian se va reuni cu colegii sai din distributia francizei "X-Men" inca o data, cu ocazia filmarilor de la inca un film cu super-eroi, "X-Men: Days of Future Past", care va avea premiera in 2014.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies