marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, prins intr-o poveste de dragoste misterioasa in thrillerul Six Years. Afla totul despre noul film al starului din The Wolverine

Hugh Jackman va juca in Six Years, film produs de Paramount si bazat pe romanul cu acelasi nume scris de Harlan Coben.
 

Hugh Jackman, prins intr-o poveste de dragoste misterioasa in thrillerul Six Years. Afla totul despre noul film al starului din The Wolverine


Hugh Jackman a incheiat negocierile pentru primul sau nou  proiect de cand s-a incheiat sezonul Oscarurilor. Six Years va fi produs de studiourile Paramount, dupa un scris de Harlan Coben, iar Hugh Jackman ar trebui sa joace in rol principal, scrie Hollywood Reporter.
 

Povestea il urmareste pe Jake Fisher, un barbat care o lasa Natalie, iubirea vietii lui, sa se marite cu un alt barbat. Dupa 6 ani, Jake ajunge la inmormantarea barabtului, sperand ca o va intalni pe Natalie. Insa vaduva indurerata nu este Natalie, iar Jake este debusolat si pune sub semnul intrebarii toate amintirile pe care le are legate de aceasta femeie.


Romanul dupa care se va face filmul urmeaza sa fie lansat luna aceasta in SUA, insa producatorii sunt increzatori, avand in vedere ca celelalte 5 romane lansate de Coben au fost toate best-seller-uri ale publicatiei New York Times.

 

 

 

Hugh Jackman a avut un an impresionant in 2012, dupa ce a castigat Globul de Aur pentru rolul Jean Valjean din Mizerabilii si a primit prima nominalizare la Oscar din cariera pentru acelasi rol. In 2013, actorul revine in pielea celui mai iubit personaj din cariera sa, Wolverine, in filmul The Wolverine.

The Wolverine (2013) regizat de James Mangold este al doilea film pentru Jackman care urmareste separat povestea lui John Logan. Pentru acest film presa americana a scris ca actorul va primi un salariu de 20 de milioane de $.

 

Hugh Jackman a dezvaluit ca avea avea un rol important si in X-Men: Days of Future Past, insa nu a oferit mai multe detalii.  Prima aparitie in rolul lui Wolverine a lui Jackman a avut loc in 2000, cand Bryan Singer l-a distribuit in X-Men, in locul lui Dougray Scott. De atunci actorul a jucat in 6 filme rolul lui Wolverine.


Actorul in varsta de 44 de ani, a declarat intr-un interviu acordat revistei The Hollywood Reporter ca dupa aparitiile din The Wolverine si X-Men: Days of Future Past, contractul sau cu 20th Century Fox legat aparitia in acest rol va fi incheiat.

 

Noua poveste a lui Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman) in Japonia si se invarte in jurul unei relatii complicate intre acesta si Yukio (Rila Fukushima) - o femeie ninja care lucreaza pentru un sef al unui clan mafiot Shingen (Hiroyuki Sanada). Acesta este nimeni altul decat tatal celeilalte iubite a lui Wolverine - Mariko (Tao Okamoto). In actiune intra si Viper (cel mai probabil jucata de Svetlana Khodchenkova) o alta femeie (personaj negativ) ce are o relatie complicata de iubire-ura cu Wolverine. Aceasta poveste a fost adaptata dupa benzile desenate din 1982 scrise de Chris Claremont si Frank Miller.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies