marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Idris Elba trebuia să joace cu fiica sa în „Beast“, dar a fost refuzată de producători

Talentul actoricesc s-a transmis în familie, dar se pare că acea chimie de acasă nu s-a transpus și la filmări.

Idris Elba trebuia să joace cu fiica sa în Beast , dar a fost refuzată de producători
Cel puțin, asta spune producătorul filmului „Beast“, Will Packer, care a audiat-o pe Isan, fiica lui Idris Elba, și a fost mulțumit de prestația ei. „A fost foarte bună și a fost foarte aproape de-a obține rolul din film“. Numai că, odată ajunși față în față pe platoul de filmare, tată și fiică nu au mai făcut parte din aceeași poveste. Iar Idris chiar avea nevoie să intre în acea stare familială, de vreme ce joacă rolul tatălui a două fete, nevoit să le apere de un leu fioros, într-o rezervație din Africa de Sud.
 
Cum era de așteptat, fata s-a supărat și nu i-a mai vorbit tatălui său timp de trei săptămâni. „Vrea să fie actriță și a dat o audiție“, a spus Elba în emisiunea „The Breakfast Club“, realizată de Jada Pinkett-Smith. „Și, în cele din urmă s-a ajuns la chimie. Știi, fiica mea a fost grozavă, dar în mod ciudat relația noastră din film, practic chimia dintre noi nu a fost potrivită pentru film. Fiica mea nu a vorbit cu mine timp de aproximativ trei săptămâni.“


 

În cele din urmă, rolul fiicelor le-a revenit tinerelor Iyana Halley și Leah Sava Jeffries, iar fiica lui Idris Elba a revenit la sentimente mai bune și l-a însoțit la premiera filmului.

 

Isan are 20 de ani și este fiica lui Idris din căsnicia cu Hanne "Kim" Nørgaard.

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies