marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ignorat la Oscarurile de anul acesta, Will Smith încearcă să-și recâștige succesul cu I Am Legend 2

Actorul va colabora din nou cu Michael B. Jordan pentru continuarea peliculei „I Am Legend“, un film post-apocaliptic care, potrivit regizorului său, va fi puternic influențat de seria „The Last of Us“.

Ignorat la Oscarurile de anul acesta, Will Smith încearcă să-și recâștige succesul cu I Am Legend 2
Unul dintre scenariștii continuării filmului „I Am Legend“, printre marile succese ale lui Will Smith, spune că noua povestea are „posibilități infinite“ de dezvoltare, mai ales într-o perioadă în care genul poveștilor post-apocaliptice este în plină expansiune și popularitate. Dar un sequel ar putea fi oare suficient pentru a-i readuce cariera pe culmile faimei?

La aproape un an de la incidentul dureros în care Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock chiar pe scena Premiilor Oscar și după ce cel mai recent film al său, „Emancipation“,complet ignorat de la nominalizările la Oscar (în ciuda recenziilor entuziaste și a muncii impecabile a actorului în vârstă de 54 de ani), au fost dezvăluite mai multe detalii despre proiectul care l-ar putea reconecta pe actor cu publicul său.



Akiva Goldsman
, care lucrează la scenariul noului film, în care va juca și Michael B. Jordan, a declarat că povestea va avea loc la câteva decenii după evenimentele din filmul original în care Will Smith a jucat în 2007 și a spus că preia unele idei din serialul de succes „The Last of Us“, cu Pedro Pascal și Bella Ramsay.

„Sunt obsedat de «The Last of Us», unde vedem lumea imediat după apocalipsă, dar și după un decalaj de 20 sau 30 de ani. Îți dai seama cum pământul recuperează lumea și este ceva frumos în legătură cu întrebarea: Când omul încetează să mai fie principalul locuitor, ce se întâmplă? Acest lucru va fi deosebit de vizual în New York“, a declarat Goldsman pentru „Deadline“.


Will Smith, care l-a interpretat pe Robert Neville, un om de știință care supraviețuiește unei epidemii ce transformă oamenii într-o specie de zombie, mizează pe acest proiect să-l readucă în cinematografe.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies