marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea care le-a cucerit pe fanele Twilight. Cum arata cel mai sexy actor din lume la 9 ani

Noul film din seria Twilight, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 a cucerit pe toata lumea si este pe cale sa urce in top 5 cele mai bune productii ca incasari la debut din istorie in America. Fanele povestii de dragoste dintre o muritoare si un vampir au fost insa cucerite de o imagine cu Robert Pattinson intr-o ipostaza in care nu l-au mai vazut pana acum.

Imaginea care le-a cucerit pe fanele Twilight. Cum arata cel mai sexy actor din lume la 9 ani

Cum arata "vampirul" Robert Pattinson la 9 ani? Blond, pistruiat si fara niciun indiciu ca peste 15 ani ar ajunge unul dintre cei mai sexy barbati din lume.


Cum era de asteptat imaginea din copilarie cu actorul de 25 de ani le-a cucerit pe fanele seriei Twilight. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 lansata acum 2 zile este asteptata sa faca pana la sfarsitul weekendului incasari de peste 140 de milioane de $.

Actorul britanic Robert Pattinson , protagonistul francizei "Twilight", a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv drept cel mai sexy barbat din lume, in urma unui sondaj organizat de revista Glamour in aceasta toamna.


Intr-un interviu acordat in aceste zile autoarea seriei - Stephenie Meyer si-a amintit cum nu l-a dorit in distributie de la inceput pe Robert Pattinson in rolul vampirului Edward Cullen. Un alt actor britanic  - Henry Cavill a fost preferatul ei.Peste 5000 de actori au fost la auditii pentru rolul vampirului Edward iar Robert Pattinson venise la probe doar pentru a o cunoaste pe cea care a primit rolul Bellei - Kristen Stewart. Aceasta, devenita intre timp iubita sa, l-a fermecat pe Robert cu rolul din Into the Wild (2007).

Peste cateva luni, Pattinson se pregateste de o alta lansare - "Bel Ami"  film in care joaca alaturi de Uma Thurman, Kristin Scott Thomas si Christina Ricci.

Cele 4 filme din seria Twilight:

1. Twilight: Breaking Dawn - Part I (2011)

Regizat:Bill Condon
Cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Buget: 110 milioane $

2. The Twilight Saga:Eclipse (2010)
Regizor:David Slade
Cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson,Taylor Lautner
Buget: 68 milioane $
Incasari: 699 milioane $

3. The Twilight Saga:New Moon (2009)
Regizor: Chris Weitz
Cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson,Taylor Lautner
Buget: 50 milioane $
Incasari: 710 milioane $

4. Twilight ( 2008)
Regizor: Catherine Hardwicke
Cu:  Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke
Buget: 37 milioane $
Incasari: 393 milioane $


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies