marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson si Kristen Stewart au cucerit Londra. Cele mai tari 13 scene din seria Twilight

,,O eternitate” este doar inceputul ... The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 a avut ieri premiera in Londra iar cele trei staruri ale productiei Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner au generat un interes maxim. Vedetele i-au isterizat pe fani cu aparitiile pe covorul rosu.

Robert Pattinson si Kristen Stewart au cucerit Londra. Cele mai tari 13 scene din seria Twilight

Galerie foto: cele mai tari 13 scene din seria Twilight


Mult asteptata productie The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, cea de-a patra din Saga Amurg, regizata de castigatorul premiului Oscar, Bill Condon, dezvaluie secretele si misterele fascinantei povesti de dragoste care a extaziat milioane de oameni.


Amurg, primul film al sagai, a avut premiera in cinematografe pe 21 noiembrie 2008, bucurandu-se de un succes enorm. Cea de-a doua parte, Saga Amurg: Luna Noua, a fost lansat pe 20 noiembrie 2009, iar cel de-al treilea film, Saga Amurg: Eclipsa, a urmat rapid pe 30 iunie 2010. Impreuna, cele trei productii au avut incasari de peste 1,8 miliarde de dolari in intreaga lume. 5 filme tari de vazut in acest weekend la cinema


Filmele continua acum sa stabileasca recorduri in vanzarile de DVD: Saga Amurg: Luna Noua, s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare in primul weekend de la lansare, in martie 2010 – o cifra ce depaseste Amurg, care a vandut 3,8 milioane de DVD-uri in primul week-end de la premiera din 2009, urmand apoi sa devina lider in vanzari de DVD-uri al anului cu 9,2 milioane de exemplare vandute.


Cu ocazia fiecarei lansari, se organizeaza mii de targuri in toata lumea, la miezul noptii de unde fanii infocati pot achizitiona DVD-uri pentru a viziona continuarea povestii. Odata cu lansarea DVD-ului Saga Amurg: Eclipsa, franciza a reusit sa vanda peste 25 de milioane de unitati Blu-ray, doar in America.
 


 

Exact ca in carte, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 urmareste calatoria celor 3 personaje principale ajunse la maturitate. "Sfarsitul Sagai Amurg: Eclipsa, ii infatiseaza pe cei doi pe o pajiste, vorbind despre nunta care se apropie. La inceputul filmului Saga Amurg: Zori de Zi, ii vedem pe membrii familiilor celor doi indragostiti primind invitatii. Bella si Edward apar in scene diferite in noaptea dinaintea nuntii, agitati, apoi se trece direct la scena in care are loc nunta secolului," explica producatorul Wyck Godfrey, care a colaborat la toate partile seriei. Cele mai stralucitoare 10 momente de la premiera noului Twilight!


Primele filmari ale productiei The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 au inceput pe 7 noiembrie 2010 in Rio de Janeiro, Brazilia, iar filmarile au continuat in acelasi timp cu cele ale productiei Saga Amurg: Zori de Zi - Partea a 2 , timp de 6 luni in trei tari.

Echipa multinationala a filmat mai intai in interiorul si apropierea urmatoarelor orase: Rio de Janeiro si Paraty in Brazilia; Baton Rouge si New Orleans in Louisiana, America; precum si in Vancouver, pe insula Vancouver si Squamish, BC in Canada - toate constituind tinutul orasului Forks din Washington; insula Esme din Brazilia si Volterra din Italia. (Datorita spectrului mondial particular al acestui al doilea film, multe dintre tari au fost reconstituite in locatiile variate.) Scenele aditionale pentru secventele din luna de miere din Brazilia din prima parte, au fost filmate in Insulele Virgine din America.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 incepe ca o poveste intima ce are ca subiect o nunta si o luna de miere, detalii care sunt atat discutate, anticipate si apreciate de catre fanii filmului Amurg, astfel incat au fost luate masuri de securitate, pentru a le pastra confidentialitatea.

Sarcina Bellei naste atatea controverse incat filmul se extinde atat din punct de vedere al efectelor vizuale surprinzatoare, cat si al secventelor de actiune, cand clanul Cullen si lupii duc o lupta deschisa intre ei, pentru prima data. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI SOCANTE 5 IMAGINI DIN FILM!

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies