marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai stralucitoare 10 momente de la premiera noului Twilight. Seria fenomen implineste 4 ani

Luni noapte a avut loc la Los Angeles premiera penultimului film din Saga Twilight, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, pelicula va putea fi vazuta si in Romania de la sfarsitul acestei saptamani.

Cele mai stralucitoare 10 momente de la premiera noului Twilight. Seria fenomen implineste 4 ani

Cele mai stralucitoare 10 momente de la premiera noului Twilight!

Eroii peliculei: Kristen Stewart,  Robert Pattinson si Taylor Lautner au fost asteptati de sute de fani care au pus inca de saptamana trecuta corturi in strada pentru a nu rata marea premiera de la The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1.


La premiera,  protagonistii peliculei au stralucit pe covorul rosu alaturi de autoarea Stephenie Meyer care a reusit sa vanda peste 25 de milioane de exemplare din seria "Amurg". Filmul a generat o atentia uriasa in ultimele luni iar specialistii anunta incasari de 160 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare. Cea de-a doua parte din “Breaking Dawn” va fi lansata in America din 16 noiembrie 2012.CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI SOCANTE 5 IMAGINI DIN FILM!

Primele trei lungmetraje din franciza de succes “Twilight” – “Amurg”, regizate de Catherine Hardwicke, “Saga Amurg: Luna Noua”, in regia lui Chris Weitz, si “Saga Amurg: Eclipsa”, de David Slade – au obtinut impreuna incasari de 1,8 miliarde de dolari. Povestea de dragoste dintre misteriosul vampir Edward Cullen si adolescenta Bella Swan  inceputa inca de la primul film, "Amurg"(2008) are parte de noi aventuri. Cei doi se casatoresc, pleaca in luna de miere, insa vestea ca vor avea un copil le umbreste fericirea - bebelusul-hibrid, jumatate om, jumatate vampir, va pune in pericol viata Bellei. 5 filme tari de vazut in acest weekend la cinema

 

Milioane de fani din intreaga lume asteapta deja cu sufletul la gura marea lansare, inceputul sfarsitului, acesta fiind penultimul film al seriei. 2012 va aduce pe marile ecrane partea a doua din "Zori de zi", si totodata ultimul film "Twilight".

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies