marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini de la filmarile Star Wars: Episode VII, "scapate" pe internet: cum a reactionat  regizorul J.J. Abrams si ce mesaj le-a transmis fanilor

Zilele trecute, cei de la TMZ au publicat in exclusivitate primele imagini de la filmarile Star Wars: Episode VII. In imagini, se vad decorurile specifice universului creat de George Lucas. Insa, imaginile au fost "scapate" pe internet, iar astazi regizorul J.J. Abramas a reactionat imediat.

Imagini de la filmarile Star Wars: Episode VII, scapate pe internet: cum a reactionat regizorul J.J. Abrams si ce mesaj le-a transmis fanilor


Dupa ce site-ul TMZ a publicat imagini de la filmarile noului film Star Wars, J.J.Abrams a comentat, rugandu-i pe fani sa nu mai posteze imagini. VEZI AICI IMAGINILE

"Mi-as dori ca oamenii sa nu mai dea pe internet poze de pe platourile de filmare de la Episode VII. Si terminati cu afirmatiile ridicole cum ca Millennium Falcon apare in film." a fost mesajul lui J.J. Abrams pe Twitter. In imaginile postate de TMZ, fanii pot vedea si cum va arata Michael B. Jordan in film, dar si decorurile spectaculoase ce vor recreea celebra planeta Tatooine.
 

 

Dupa ce luna trecuta J.J. Abrams a anuntat oficial distributia filmului, regizorul a pregatit o noua surpriza: doua nume noi au fost confirmate. Astfel, Lupita Nyong'o, castigatoarea premiului Oscar pentru rol secundar in 12 Years a Slave si Gwendoline Christie, cunoscuta pentru rolul Brienne of Tarth, din Game of Thrones, vor juca in Star Wars: Episode VII.

 

Despre Lupita Nyong'o s-a zvonit de cateva luni, insa cand a fost facut anuntul cu toata distributia oficiala, numele ei nu s-a regasit pe lista. Insa, zvonurile s-au adeverit dupa ce aseara a fost facut public numele ei, alaturi de Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, John Boyega, Daisy Ridley si starurile din seria originala, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew sau Kenny Baker.


Star Wars: Episode VII este unul dintre cele mai asteptate filme din urmatorii ani, considerat un adevarat eveniment cinematografic. Etapa de pre-productie a inceput deja, in Abu Dhabi.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies