marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza pentru fani: Lupita Nyong'o si Gwendoline Christie, cunoscuta din Game of Thrones, vor juca in Star Wars: Episode VII

Dupa ce luna trecuta J.J. Abrams a anuntat oficial distributia filmului, regizorul a pregatit o noua surpriza: doua nume noi au fost confirmate. Astfel, Lupita Nyong'o, castigatoarea premiului Oscar pentru rol secundar in 12 Years a Slave si Gwendoline Christie, cunoscuta pentru rolul Brienne of Tarth, din Game of Thrones, vor juca in Star Wars: Episode VII, conform Hollywood Reporter.

Surpriza pentru fani: Lupita Nyong o si Gwendoline Christie, cunoscuta din Game of Thrones, vor juca in Star Wars: Episode VII

 

Despre Lupita Nyong'o s-a zvonit de cateva luni, insa cand a fost facut anuntul cu toata distributia oficiala, numele ei nu s-a regasit pe lista. Insa, zvonurile s-au adeverit dupa ce aseara a fost facut public numele ei, alaturi de Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, John Boyega, Daisy Ridley si starurile din seria originala, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew sau Kenny Baker.

 

 


"Sunt extrem de incantata de aducerea unor nume ca Lupita Nyong'o sau Gwendoline Christie in  distributia filmului Star Wars: Episode VII. Este o bucurie sa vezi atat de multe talente adunata laolalta. " a declarat Kathleen Kennedy, presedintele Lucasfilm.

Lupita Nyong'o
a reusit o performanta uluitoare in acest an, dupa ce a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, chiar la rolul de debut. Ea a jucat-o pe Patsy, sclava de care abuzeaza Edward Epps (Michael Fassbender) in 12 Years a Slave. Actrita de origine kenyana a avut o intalnire cu regizorul J.J. Abrams inainte de Gala Premiilor Oscar si de atunci au inceput zvonurile cu privire la un rol in urmatorul film al celebrei francize.

 

 

 

Gwendoline Christie este in plina ascensiune iar popularitatea ei creste de la o zi la alta. Ea este apreciata pentru rolul curent din Game of Thrones, unde o joaca pe Brienne of Tarth, insa fanii o pot vedea si in he Hunger Games: Mockingjay - Part 2, ultimul film din seria Hunger Games, ce se va lansa anul viitor.

 


 

 

 

 

Alaturi de Andy Serkis ("Stapanul inelelor") si de Oscar Isaac ("Inside Llewyn Davis"), in "Razboiul stelelor VII" au fost distribuiti actorul suedez Max Von Sydow, actorul Adam Driver (starul din serialul "Girls/ Fetele"), Domhnall Gleeson si actorii debutanti John Boyega si Daisy Ridley. Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi din aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.


 

Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977. Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies