marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini nemaivazute din Catching Fire: Katniss renunta la dragoste pentru o noua lupta in arena Jocurilor Foamei in noul clip din filmul eveniment al sfarsitului de an

Mai este o luna pana la premiera filmului eveniment al acestui sfarsit de an. Producatorii de la Liosngate au lansat clipul Atlas, pe melodia celor de la Coldplay, in care arata imagini noi din The Hunger Games: Catching Fire.

Imagini nemaivazute din Catching Fire: Katniss renunta la dragoste pentru o noua lupta in arena Jocurilor Foamei in noul clip din filmul eveniment al sfarsitului de an

 

 

Noul trailer pune accentul pe continutul emotional, relatia dintre Katniss (Jennifer Lawrence) si Gale (Liam Hemsworth) si momentul in care cei doi vor trebui sa isi ia la revedere, dupa ce Katniss intra din nou in arena Jocurilor Foamei. Cei de la Yahoo considera ca aceasta este o miscare de a le mentine atentia tinerilor si fanilor seriei Twilight, detinuta tot de Lionsgate, care acum, dupa ce franciza Amurg s-a incheiat, cauta o noua poveste care sa ii tina cu sufletul la gura.

 

 

In clipul realizat pentru televiziune apar toate personajele importante din film, inclusiv Effie (Elizabeth Banks) sau President Snow (Donald Sutherland). Cu ocazia asta, producatorii au prezentat si melodia Atlas, a celor de la Coldplay, special scrisa pentru coloana sonora. In urma cu cateva saptamani, Jennifer Lawrence a declarat ca scenele de lupta din arena vor fi IMAX. 

 

 

 

"Este un moment incredibil pe care l-au ales sa-l prezinte IMAX, atunci cand Katniss intra pentru a vedea aceasta lume noua", a declarat Jennifer. In clipul oferit publicitatii apar si imagini noi din film, printre care si President Snow (Donald Sutherland) care se adreseaza publicului.  "Vreau sa uiti totul despre ceea ce crezi despre jocuri. Jocurile de anul trecut au fost doar o joaca de copii", i-a spus Haymitch lui Katniss.

 

 

 

Cel de-al doilea film din seria "Jocurile foamei" ii prezinta pe cei doi protagonisti, Katniss (Jennifer Lawrence) si Peeta (Josh Hutcherson), incercand sa se readapteze la viata de zi cu zi, dupa evenimentele dramatice prezentate in primul film din aceasta franciza. Totul se schimba atunci cand ei sunt din nou obligati sa intre in arena cu ocazia celei de-a 75-a editii a acelor jocuri anuale. Actorii Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Donald Sutherland, Elizabeth Banks, Stanley Tucci si Woody Harrelson isi vor relua rolurile interpretate in primul film din serie, iar printre noii actori care vor juca in "Jocurile foamei: Sfidarea" se numara Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Jena Malone si Sam Claflin.

 

 

In a doua parte a trilogiei adaptata dupa cartile scrise de Suzanne Collins, Katniss Everdeen se intoarce in Districtul 12 si asteapta ca viata ei sa revina la normal. Au trecut doar cateva luni de la evenimentele din primul film si absenta lui Gale, relatia greoaie cu Peeta si vizita surprinzatoare a presedintelui Snow o dau peste cap. In Turul Invingatorilor pe care trebuie sa-l faca cu Peeta, afla ca anumite districte s-au rasculat si ca ea trebuie sa-si arate adevarata dragoste fata de Peeta ca sa tempereze districtele.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies