marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hunger Games: Catching Fire: scenele de lupta din arena vor fi in format IMAX, ce dezvaluiri a facut Jennifer Lawrence despre filmul eveniment al acestui sfarsit de an

The Hunger Games: Catching Fire va avea parte de efecte speciale spectaculoase, urmand ca partea in care personajele intra in arena de lupta sa fie prezentate in format IMAX.

The Hunger Games: Catching Fire: scenele de lupta din arena vor fi in format IMAX, ce dezvaluiri a facut Jennifer Lawrence despre filmul eveniment al acestui sfarsit de an


Pentru a spori suspansul si drama din secventele de maxima importanta ale filmului, realizatorii au hotarat ca partea in care triburile intra in arena sa fie prezentate in format IMAX, lucru dezvaluit chiar de Jennifer Lawrence intr-un clip realizat de Lionsgate.


Actrita a dezvaluit ca momentul in care va urca in arena unde fostii castigatori ai jocului vor intra pentru a se lupta pana la morte este filmat in format IMAX.
 

 


"Este un moment incredibil pe care l-au ales sa-l prezinte IMAX, atunci cand Katniss intra pentru a vedea aceasta lume noua", a declarat Jennifer. In clipul oferit publicitatii apar si imagini noi din film, printre care si President Snow (Donald Sutherland) care se adreseaza publicului.  "Vreau sa uiti totul despre ceea ce crezi despre jocuri. Jocurile de anul trecut au fost doar o joaca de copii", i-a spus Haymitch lui Katniss.


Desi a cunoscut un succes rasunator cu prima parte a seriei, Jennifer Lawrence a dezvaluit ca a trecut printr-o perioada dificila, in care a fost obligata sa slabeasca. "Este lucrul dificil peste care majoritatea actritelor trebuie sa treaca. Cineva mi-a spus ca sunt grasa si ca voi fi concediata daca nu voi slabi cateva kilograme", a marturisit Jennifer intr-un interviu pentru Harper's Bazaar.   

 

 

 

 

Cel de-al doilea film din seria "Jocurile foamei" ii prezinta pe cei doi protagonisti, Katniss (Jennifer Lawrence) si Peeta (Josh Hutcherson), incercand sa se readapteze la viata de zi cu zi, dupa evenimentele dramatice prezentate in primul film din aceasta franciza. Totul se schimba atunci cand ei sunt din nou obligati sa intre in arena cu ocazia celei de-a 75-a editii a acelor jocuri anuale. Actorii Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Donald Sutherland, Elizabeth Banks, Stanley Tucci si Woody Harrelson isi vor relua rolurile interpretate in primul film din serie, iar printre noii actori care vor juca in "Jocurile foamei: Sfidarea" se numara Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Jena Malone si Sam Claflin.


In a doua parte a trilogiei adaptata dupa cartile scrise de Suzanne Collins, Katniss Everdeen se intoarce in Districtul 12 si asteapta ca viata ei sa revina la normal. Au trecut doar cateva luni de la evenimentele din primul film si absenta lui Gale, relatia greoaie cu Peeta si vizita surprinzatoare a presedintelui Snow o dau peste cap. In Turul Invingatorilor pe care trebuie sa-l faca cu Peeta, afla ca anumite districte s-au rasculat si ca ea trebuie sa-si arate adevarata dragoste fata de Peeta ca sa tempereze districtele.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies