marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini noi din "Fifty Shades Darker". Cum arata cele mai recente ipostaze cu Anastasia Steele si Christian Grey

Dupa ce primul trailer pentru Fifty Shades Darker a fost vizualizat de peste 15.000.000 de ori in timp record, producatorii au decis ca e momentul sa le faca o surpriza fanilor cu o luna inainte de lansarea filmului in cinema.
Imagini noi din Fifty Shades Darker . Cum arata cele mai recente ipostaze cu Anastasia Steele si Christian Grey

Producatorii au publicat noi imagini din filmul-fenomen care urmeaza sa se lanseze anul acesta, inainte de Ziua Indragostitilor. Trailerul de doua minute ii arata pe Christian Grey si Anastasia Steele in ipostaze tandre, dar scot in evidenta si trecutul milionarului.

Femeile din viata acestuia si problemele cu care s-a confruntat in trecut se resfrang asupra noii relatii, iar tensiunea creste intre el si Anastasia. Fanele seriei se pot bucura si de melodia lui Zayn cu Taylor Swift, "I don't wanna live forever", compusa special pentru "Fifty Shades Darker".

In noile secvente poate fi vazuta si Kim Basinger, care va juca rolul Elenei Lincoln, supranumita Mrs. Robinson, prima iubita dominatrix a lui Christian Grey, mult mai mare decat el. Elena este si partenera de afaceri cu Christian Grey, foarte buna prietena cu mama chipesului miliardar si prima persoana care l-a introdus in lumea sado-mascochistilor.


Citeste continuarea pe perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies