marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini noi din Sin City: A Dame To Kill For. Cum arata Eva Green si Joseph Gordon-Levitt in universul noir al lui Robert Rodriguez

In aceasta vara se va lansa Sin City: A Dame To Kill For, prilej cu care cei de la Entertainment Weekly au lansat o serie de poze cu eroii noului film.

Imagini noi din Sin City: A Dame To Kill For. Cum arata Eva Green si Joseph Gordon-Levitt in universul noir al lui Robert Rodriguez

Jessica Alba, Eva Green, Mickey Rourke sau Joseph Gordon-Levitt apar in noile imagini.  Filmul se anunta la fel de captivant ca cel original si promite multa violenta, sex si din nou, multa violenta.  Alaturi de numele vechi ale distributiei, cel care atrage atentia este Joseph Gordon-Levitt. El il va juca pe Johnny.

 

 

 

 

Saptamana trecuta, Jessica Alba a facut o sedinta foto speciala pentru Entertainment Weekly si a povestit cat de diferit este personajul ei Nancy, acum, dupa 9 ani. "In primul film, ea era mult mai naiva. Ignoranta era o binecuvantare. Insa acum nu mai e vorba despre asa ceva. Am vrut sa fac tranzitia de la o femeie victima la o femeie care este in control asupra vietii si povestii ei." a declarat Alba.

 

 

 

 

Actiunea din Sin City 2: A Dame To Kill va avea loc inainte, dupa si in timpul evenimentelor din primul film si va incalca toate regulile unui sequel sau prequel. Pe langa vechea distributie, alte nume noi impresionante pe care regizorul Robert Rodriguez a reusit sa le aduca sunt Joseph Gordon-Levitt si Rosario Dawson.
 

 

 

Robert Rodriguez a confirmat faptul ca in film vor juca nume noi ca Joseph Gordon-Levitt. Jeremy Piven, Juno Temple, Ray Liotta, Josh Brolin, Christopher Meloni, Dennis Haysbert, alaturi de nume celebre din primul film ca Benicio Del Toro, Rosario Dawson, Clive Owen si Michael Madsen. De asemenea, Jessica Alba si Mickey Rourke au anuntat ca isi vor relua rolurile din filmul "Sin City" (2005).

 


Sin City: A Dame To Kill For se va lansa in SUA pe 22 august 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies